Actueel
Actueel
Actueel
Actueel

Deel van selectie nieuw voetbalseizoen bekend

09 februari 2021

Terwijl de huidige competitie nog volop bezig is, maakt sc Heerenveen Vrouwen nu al een deel van de nieuwe selectie van het seizoen 2021-2022 bekend. Vorige week presenteerde de club al een nieuwe speler: Chimera Ripa. Zij tekende haar nieuwe contract om een transfer te maken van VV Alkmaar naar sc Heerenveen. Nu zijn ook al de eerste contractverlengingen van andere speelsters getekend.

De speelsters die afgelopen week bijtekenden zijn: Zoï van de Ven, Dana Philippo en Danique van Ginkel. sc Heerenveen Vrouwen laat een sterk vertrouwen zien in de speelsters en boden een contract voor twee jaar. Meerjarige contracten worden steeds meer toegepast binnen het vrouwenvoetbal. Hoofdtrainer Roeland ten Berge licht toe: ‘De speelsters hebben zich dit seizoen goed ontwikkeld en zijn van grote waarde voor het team. Daarom willen we ze graag behouden.’

Met de reeds aanwezige doorlopende contracten van Dionne van der Wal, Roos van der Veen en Jet van der Veen heeft het team op deze manier een stevige basis richting het nieuwe seizoen.

Deel deze pagina