Actueel
Actueel
Actueel
Actueel
Sponsoren

Een groot compliment voor Moofpeople, dat stopt als hoofdsponsor van sc Heerenveen Vrouwen

01 maart 2023

Soms neemt het leven een onverwachte wending, een verandering die leidt tot nieuwe inzichten en prioriteiten. Voor Adrie Achterberg, directeur van Moofpeople, betekent zo’n wending dat hij stopt als sponsor van het vrouwenvoetbal.

Afscheid nemen van Moofpeople valt sc Heerenveen Vrouwen zwaar, en dat bedoelen we niet financieel. We zijn partners die een avontuur beleefden en samen groeiden. Aan die gezamenlijke reis komt nu een einde, maar gelukkig blijft onze menselijke relatie onverminderd bestaan.

Ik had amper een stap gezet in voetballand toen Adrie op ons pad kwam. Dat Moofpeople instapte als hoofdsponsor gaf een enorme financiële boost en ook veel vertrouwen. De afgelopen vier jaar overwonnen we samen meer dan genoeg obstakels: corona, financiële uitdagingen en moeizame samenwerkingen. Al die tijd bleef Moofpeople dapper aan onze zijde staan. Dat ging veel verder dan geld. Adrie en zijn mensen boden steun, respect, denkkracht, vertrouwen en onvermoeibare aanmoediging.

We hebben prachtige dingen gerealiseerd, met als klap op de vuurpijl een duurzame en circulaire loge in het Abe Lenstra Stadion. Een eigen thuisbasis voor de vrouwen. Sinds kort elke woensdag dé plek voor de talent hub van de Hanzehogeschool. Een uitvalsbasis voor training en coaching, een plek waar sponsoren en vrijwilligers elkaar ontmoeten. Een ruimte die staat voor verbinding, voor kansen en voor ontwikkeling. Goed zijn voor elkaar en goed zijn voor de aarde; dát is wat onze loge symboliseert. Precies waar sc Heerenveen Vrouwen voor staat en voor gaat.

“Ik gun het sc Heerenveen Vrouwen van harte dat deze ruimte blijft bestaan en een waardige nieuwe ‘uitbater’ krijgt”, aldus Adrie.

Vandaag is het nationale complimentendag, voor ons een uitgelezen moment om dit nieuws te delen. Trots en dankbaar geef ik Adrie een groot applaus voor al die jaren betrokkenheid. Moofpeople en haar mensen zijn een voorbeeld voor mij. Zij zeggen niet alleen dat ze vertrouwen bieden, geloven in menselijk vermogen en dat ze openstaan voor de toekomst. Nee, het is waar zij voor leven! Dank jullie wel.

Tegelijkertijd vraagt ook deze nieuwe werkelijkheid om een omschakeling. Gelukkig is denken in kansen en mogelijkheden één van de dingen die we als sc Heerenveen Vrouwen ontzettend goed kunnen. Het perspectief is wenkend, nu we aan de vooravond staan van de mogelijke integratie met de mannen. Wij bieden een plek op ons shirt en een prachtige circulaire loge voor een nieuwe duurzame bewoner. Belangstelling? Wij spreken je graag!

Jessica Roosenburg
Voorzitter sc Heerenveen Vrouwen
06-30028331

Deel deze pagina