Actueel
Actueel
Actueel
Actueel
Sponsoren

Nieuwe broekensponsor voor sc Heerenveen Vrouwen

01 maart 2022

Nieuwe broekensponsor voor sc Heerenveen Vrouwen

Sponsor online marketing bureau Webwijs deelt drive, passie en winnaarsmentaliteit

Vanaf 3 december 2021 speelt sc Heerenveen vrouwen de wedstrijden in shorts met een nieuwe sponsor: Webwijs. Dit online marketing bureau in Heerenveen is gespecialiseerd in marketing en het bouwen van websites en webshops. Naast de sponsoring draagt Webwijs op vrijwillige basis bij aan de online zichtbaarheid van sc Heerenveen vrouwen. Boyd Vervat, eigenaar van Webwijs, over de reden om te sponsoren:

“Ik heb veel bewondering voor de drive, passie en winnaarsmentaliteit van deze voetbalvrouwen. Dit zie ik ook terug bij mijn eigen werknemers.”

Oranje Leeuwinnen
Boyd Vervat: “sc Heerenveen vrouwen heeft als missie: ‘wij maken verschil in het vrouwenvoetbal’. Ik vind het mooi dat ik hieraan bij kan dragen als sponsor. Mijn persoonlijke wens is dat er meer synergie is tussen de mannen en vrouwen van sc Heerenveen. De voetbalvrouwen verdienen wat mij betreft een eervolle plaats binnen sc Heerenveen; wat de Oranje Leeuwinnen hebben gepresteerd binnen Oranje. Voor die plaats wordt nu geknokt door vrijwilligers en de speelsters. Ik zie dat en daar heb ik veel bewondering voor.Daarnaast was sc Heerenveen vrouwen een logische keuze om te sponsoren: “Wij doen veel zaken met sport gerelateerde bedrijven. Onze werknemers zijn ook heel sportief en/of hebben veel belangstelling voor sport. We steken graag onze energie in initiatieven om sport in de regio te ondersteunen. In die zin loopt passie, drive en winnaarsmentaliteit als een rode draad door ons bedrijf heen.”

Deel deze pagina