Actueel
Actueel
Actueel
Actueel
Eredivisie Team

Nieuwe hoofdtrainer sc Heerenveen Vrouwen

03 juni 2022

Vanaf 1 juli is Hans Schrijver de nieuwe hoofdtrainer van sc Heerenveen Vrouwen. Hans is op dit moment interim-coach van Harkemase Boys en zal per 1 juli de vrouwen van Heerenveen onder zijn hoede nemen. Hans is als voetballer en coach geen onbekende in de voetbalwereld. Amateurs, profs, jong, oud, binnen- en buitenland hij kent het allemaal. Het vrouwenvoetbal is echter nieuw.

“Ik vind het altijd leuk om een uitdaging aan te gaan en dit is een mooie kans. Ik wil graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal in het noorden en bij sc Heerenveen Vrouwen krijg ik nu die mogelijkheid,” vertelt Hans Schrijver.

Sc Heerenveen Vrouwen is blij met de komst van Hans Schrijver. Jessica Roosenburg besluit: “We hebben zin om samen aan de slag te gaan. Wij denken dat Hans heel goed past bij onze club, waar we nu staan en waar we naar toe willen.”

Wat mij aanspreekt is de bevlogenheid van iedereen die betrokken is. We gaan samen hard werken aan de groei van de speelsters en de ontwikkeling van het team en de club. Ik heb er veel zin in.”

Deel deze pagina