Actueel
Actueel
Actueel
Actueel
Eredivisie

sc Heerenveen Vrouwen verliezen thuis van FC Twente

27 februari 2022

De sc Heerenveen Vrouwen hebben zondagmiddag in eigen huis verloren van FC Twente.

Om 12:15 wordt er op deze Super Sunday afgetrapt. De wedstrijdsponsor van deze wedstrijd is Webwijs.
In de eerste twintig minuten van de wedstrijd weten beide ploegen niet echt gevaarlijk te worden. Tien minuten voor rust weet Twente tot een goede aanval te komen en valt het eerste doelpunt van de wedstrijd. Fenna Kalma zet via een kopbal haar team op voorsprong. De sc Heerenveen Vrouwen weten voor rust niet te scoren en gaan met een 0-1 achterstand de kleedkamer in.

Na de rust weet FC Twente de voorsprong uit te breiden. In de 69ste minuut valt het tweede doelpunt van de wedstrijd. Na een korte scrimmage net buiten de 5-meter schuift Fenna Kalma de bal in de verre hoek. Hiermee komt de stand van de wedstrijd op 0-2 voor FC Twente. De sc Heerenveen Vrouwen weten vandaag het net niet te vinden en de wedstrijd eindigt in 0-2.

De woman of the match van vandaag is Fenna Meijer.

Opstelling sc Heerenveen Vrouwen: Dinkla, Bormans, Philippo (74, Huls), Foederer, Van de Ven, J. Van der Veen, Nijstad, Ripa, Meijer, Kerkhof, Buikema

Opstelling FC Twente Vrouwen: Van Domselaar, Casparij (63, Everaerts), Dijkstra, Van Es (78, Ypema), Olislagers, Peddemors, Kaptein (78, Van Schoonhoven), Van Dooren, R. Jansen, Stolze (87, De Keijzer), Kalma.

Ruststand (0-1)
Eindstand (0-2)

Foto’s: Ann Mor

Deel deze pagina