Actueel
Actueel
Actueel
Actueel
Stichting

Te gast bij Radio Camataru..

13 november 2020

Onze voorzitter Jessica Roosenburg was deze week te gast bij de Radio Camataru waar deze podcast met de bijzondere titel:

Kansloze mannen en ambitieuze vrouwen!

Mannen en vrouwen verdienen gelijke kansen. Alleen het vrouwenvoetbal en mannenvoetbal is nog niet gelijk. Jessica vertelt over de verschillen, over de uitdagingen en over de bevlogen vrouwen. “Abe Lenstra ging vroeger gewoon eerst werken en daarna trainen, dat doen veel vrouwen nu nog steeds. Eerst trainen en dan aan het werk of studeren.”  Er is elke dag wel een uitdaging en door de Corona zijn ze nog wat groter. Financieel staan blijven op korte termijn en sterker worden op langer termijn dat is de klus waar we voor staan Jessica vraagt bedrijven om mee te werken aan onze financiële gezondheid door eenvoudig voor een klein bedrag zakelijke vriend te worden. Iedereen die dit doet draagt bij aan gelijke kansen, aan de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal en aan het realiseren van dromen.

Aan het einde van de podcast daagt ze de trainer van de mannen, Johnny Jansen, uit met de pass-maar-door-vraag: Wat kunnen de mannen leren van de vrouwen? We zijn heel benieuwd naar het antwoord.

Beluister hier de podcast!

Deel deze pagina