Actueel
Actueel
Actueel
Actueel

Voetbal mee met Team La League voor het goede doel

31 maart 2021

Wij zijn op zoek naar voetballende meiden én jongens die een te gekke voetbaldag willen beleven en zich willen inzetten voor een goed doel. Wij doen namelijk voor de derde keer mee aan de campagne Team La League. Met dit voetbalevenement steunen we meidenvoetbalprojecten in Brazilië en Nicaragua.

Doe met ons mee!

Hou je van voetbal en ben je tussen 6 en 16 jaar? Wil je nieuwe voetbalskills leren en voetballen met de vrouwen van sc Heerenveen? Doe dan met ons mee! Je kunt hele gave incentives verdienen, waaronder een online Meet&Greet met de speelsters van sc Heerenveen. Op zondag 6 juni zijn er de League Finals op Udiros in Nieuwehorne. Wanneer je € 50 inzamelt voor het goede doel, mag je meedoen aan deze onwijs gave voetbaldag met diverse activiteiten en clinics van de selectie van SC Heerenveen vrouwen.

Wil jij meedoen met het Team sc Heerenveen, meld je dan gratis aan via www.teamlaleague.nl/scheerenveen.

Voetballen voor een betere toekomst

Wanneer je lid bent van Team sc Heerenveen La League kun je geld inzamelen voor het goede doel: meiden wereldwijd sterker maken door voetbal. Hoe meer geld je inzamelt, hoe groter jouw beloning. Je kunt dus voetballen voor een betere toekomst. Hoe leuk is dat!

Over La League

La League is het officiële maatschappelijke programma van de Vrouwen Eredivisie. Het geld dat de deelnemers van Team La League inzamelen, gaat naar meidenvoetbalprojecten in Brazilië en Nicaragua. Naast beweging en plezier, draagt voetbal bij aan de kracht en het zelfvertrouwen van meisjes. Door meisjes via voetbalprojecten dezelfde kansen te geven als jongens worden stereotypen doorbroken. Ook krijgen meiden tijdens de voetbalprojecten van La League onder andere life skills trainingen en seksuele voorlichting. Zo wordt onder andere bewustzijn over de negatieve gevolgen van tienerzwangerschappen en kindhuwelijken gecreëerd.

Deel deze pagina