DA
DA
DA
DA
DA
DA
DA
DA
DA
DA

DA

Wat leuk dat je de moeite neemt!

Wat is positieve gezondheid voor ons? Fysiek fit is een voorwaarde. Mentale kracht helpt ons verder. We doen er alles aan om dagelijks op het hoogste niveau te kunnen functioneren. We vervullen een waardevolle sociaal maatschappelijke rol en willen die nog meer versterken. We maken plezier, we vechten en brengen offers in onze dagelijkse functioneren. We willen onze dromen waarmaken en ervoor zorgen dat jonge meiden kunnen dromen van een toekomst als profvoetballer.

Een gezond en stabiel toekomstperspectief is onze wens.

De DA maakt het verschil door oprecht betrokken, overtuigend, vakkundig, vertrouwd en eigenzinnig te zijn! Hoe werkt dat bij ons?

Zonder oprechte betrokkenheid van onze vrijwilligers en het doorzettingsvermogen van onze speelsters en staf zouden wij niet kunnen bestaan. Overtuigend moeten we zijn op het veld en naast het veld. Dit doen we met trots en enthousiasme. Het is nodig om vertrouwen te hebben en te houden en onze eigen (fysieke) grenzen te kennen. Vakkundig groeien we elke dag! De speelsters op het veld en de organisatie buiten het veld. Als jonge sport en organisatie hebben we veel stappen gezet en nog veel te doen en dat doen we graag met mooie partners, zoals de DA. sc Heerenveen Vrouwen is een vertrouwde naam in Noord-Nederland, onze officiële naam is Stichting Vrouwenvoetbal Noord-Nederland. Onze speelsters komen overal vandaan. Tja… en eigenzinnig moeten we zijn. Optimistisch realistisch is een voorwaarde in de ontwikkelingen waar we voor staan, nieuwe ideeën en buiten de gebaande paden treden horen daarbij. Het bewijs is deze vorm van contact maken!

We zijn sportief, stoer en spontaan en maken graag kennis.

Nieuwsgierig?

Neem contact op met Roelof-Jan (06-21662118). Wij komen graag mee om ons verhaal te vertellen.

Met spontane groet,
Wiëlle & Tess