De hazen!
De hazen!
De hazen!
De hazen!
De hazen!
De hazen!
De hazen!
De hazen!
De hazen!
De hazen!

De hazen!

Er is door De hazen! al € 2.970,00 opgehaald.

2970,19,-

Hey,

Leuk dat je op de pagina van de fietsende Hazen komt kijken!

Tja.. pas geleden doneerde ik (Jessica) een bedrag aan iemand die een pittige loopuitdaging voor de boeg had voor het goede doel. In de napraat kwam er een appje met het idee om met de vrouwen van hoofdsponsor naar hoofdsponsor te lopen. Hmmm.. best een goed idee. Het idee daalde in en kreeg steeds meer vorm. Uiteindelijk werd dit met creativiteit van anderen de Cashtafette. We hebben een paar obstakels gehad door de snelheid, snel en perfect gaan niet altijd hand in hand. We hebben echter geen tijd, maar wel slagvaardigheid, doorzettingsvermogen en creativiteit. Inmiddels zijn we op stoom en zijn veel speelsters, vrijwilligers en sponsoren aangehaakt! Er komt veel energie vrij en dat past bij de sc Heerenveen Vrouwen. Naast speelsters zijn er ook ouders die gaan meelopen en dan is het natuurlijk wachten op de vraag of wij ook gaan meelopen. Vervolgens sta ik in de kantine na de wedstrijd tegen PEC en dan zegt Ann: “Hee Jess, ik ga 1 juni 150 km meefietsen.” En toen wist ik.. Ann en ik gaan samen fietsen. Wij worden de fietsende hazen. Ann is al heel veel jaren actief als vrijwilliger bij ons. Ze is betrokken, bevlogen en een wandelende vrouwenvoetbal encyclopedie.

Een haas – ook wel pacer genoemd – is in de hardloopwereld geen pluizig huisdier met lange voortanden, maar is iemand die jou en andere lopers bij een evenement begeleid om zo makkelijk een gelijkmatig tempo aan te kunnen aanhouden. Zo heb je op hardloopwedstrijden vaak mensen met een eindtijd op hun rug / ballonnetje / vlaggetje staan, als je de hele wedstrijd vlak achter die haas blijft lopen, weet je zeker dat je met een constant tempo en de gepresenteerde tijd zult finishen. Bron: https://www.runnersworld.com/nl

Nu klinkt 150 kilometer fietsen niet als de grootste prestatie ter wereld, toch heb ik erg getwijfeld. Mijn statistieken zijn namelijk nogal slecht sinds ik voorzitter ben geworden en we in de pandemie zitten. Ik maak voor veel dingen tijd, behalve om te sporten, dus hier moet ik het mee doen:

  • Conditie => geen
  • Gewicht => te veel

Dan fietsen we ook nog op het tempo van de lopers en is het weer een grote onzekere factor en behoorlijk bepalend voor hoe zwaar het wel of niet wordt. Waarom ga ik het dan toch doen? Simpel,

omdat ik er alles aan wil doen om te blijven bestaan!

Ik vertrouw dus niet op mijn conditie en die kilo’s zijn mijn eigen schuld. Ik vertrouw op mijn doorzettingsvermogen en mijn wilskracht. En dat zijn ook kwaliteiten die Ann bezit en samen hebben we veel liefde voor de sc Heerenveen Vrouwen. Dus Ann en ik melden ons 1 juni midden in de nacht bij Moofpeople in Barneveld en gaan voor de troepen uit om ze te steunen en aan te moedigen. Rond 18.00/18.30 zien we de finish (geen idee hoe :)) en kunnen we hopelijk een feestje vieren. Dat feestje wel of niet vieren kan alleen met jullie steun, het is tenslotte een Cashtafette.

Normaal doen, daar word je pas echt gek van. Dank voor je steun! Ann & Jessica.

Hoe kan je steunen?

Voor bedrijven

Sponsorpakket ‘zet ‘m op!’ |  € 1.000,-
Klik op het pakket om te kijken wat het inhoud.

Sponsorpakket ‘go girls’ | € 500,-
Klik op het pakket om te kijken wat het inhoud.

Neem contact op met Joyce of met Jessica.

Voor personen

Een bal met handtekeningen | € 35,- inclusief verzendkosten
Wij kopen een bal en vullen deze met handtekeningen van onze eerste selectie. Je kan er iemand anders of jezelf blij mee maken. Wie weet wat deze bal in de toekomst waard is, want misschien staat er wel een handtekening tussen van de nieuwe Lieke Martens, Sharida Spitse, Vivianne Miedema of Shanice van de Sanden. Dit gaan we ontdekken als we blijven bestaan.

Een wedstrijdshirt met handtekening | € 75,- inclusief verzendkosten
Merchandise is in het vrouwenvoetbal nog niet zo vanzelfsprekend, ook dit veranderd langzaam. Met een wedstrijdshirt gevuld met handtekening kan je iemand anders of jezelf blij maken. Ook hiervan weten we niet wat de waarde in de toekomst is. We leveren best wat speelsters aan de nationale teams, het is afwachten wie een echte Leeuwin gaat worden.

Een wedstrijdshirt met een persoonlijke boodschap | € 75,- inclusief verzendkosten
Wil je het shirt persoonlijk maken, laat dan weten welke boodschap kunnen we noteren en van wie.

Onderzetters | € 16,- inclusief verzendkosten
Wij zetten onze schouders onder sc Heerenveen Vrouwen. Bestel vier onderzetters in de vorm van een voetbal.

Kaarten | € 16,- inclusief verzendkosten
Een set fotokaarten van onze eerste selectie met handtekeningen.

Terug naar teams

Doneer aan De hazen!