Line-up
Line-up
Line-up
Line-up
Line-up
Line-up
Line-up
Line-up
Line-up
Line-up

Line-up

Wil jij samen met onze speelsters het veld oplopen?

De ervaring

Het is een hele beleving om samen met de vrouwen het veld op te lopen. Wij verzorgen bij onze thuiswedstrijden de line-up voor de tegenstander en voor ons zelf. Er mogen dus 22 jonge meiden/jongens meelopen. Maar hoe gaat dat nou in z’n werk…?

Vooraf

Meld je bij ons aan. Wij nemen dan contact met je op. We kijken dan samen naar de beschikbare wedstrijden en spreken een datum af. We sturen daarna een bevestiging via de mail met daarin alle informatie en praktische gegevens. Waar moet je zijn, hoe laat moet je er zijn, wat moet je meenemen. Ann Mor is de begeleider en zal jullie opvangen. Zij neemt ook de tas met tenues mee en onze tegenstanders doen dat ook, zodat je alleen voetbal-/sportschoenen hoeft mee te nemen. Na de line-up nemen wij alles weer mee en gaat het in de wasmachine.

Op de dag zelf

Ann Mor staat op de afgesproken tijd op jullie te wachten. We nemen jullie mee naar een ruimte waar limonade en wat lekkers staat en daar krijgen jullie uitleg en mogen er vragen gesteld worden. Er kan dan geen speelster komen, want die zijn zich aan het voorbereiden op de wedstrijd.  Als we hier klaar zijn dan gaan de line uppers met de begeleiding naar de kleedkamers. De ouders/begeleiders kunnen dan alvast plaatsnemen op de tribune. Jij krijgt het clubtenue aan en Ann legt je nog een keer stap voor stap uit wat er gaat gebeuren!
En dan komt het moment suprême… De speelsters gaan klaar staan, kijken je even aan, pakken je hand vast en dan loop je mee het veld op. Dit seizoen zijn er soms ook camera’s (dus dan kunnen de thuisblijvers zien je op tv!). Jij loopt heel cool mee, totdat de speler zegt dat je mag omdraaien. Dan gaan we naar het Frysk folksliet luisteren en mag je natuurlijk meezingen (oefenen?). De spelers schudden de handen van de tegenstander en dan krijg jij een seintje dat je weer terug mag rennen!

Mama, ik mocht met Tiny Hoekstra het veld oplopen.

Je rent dan naar de kleedkamer om je eigen kleren weer aan te trekken en een aantal van jullie worden verantwoordelijk voor de ballen tijdens de wedstrijd. Ann vertelt dan waar je moet staan langs het veld en dan regel jij daar de ballen. Zo zorg jij ervoor dat de wedstrijd door kan blijven gaan. Dit hoef je natuurlijk niet de hele wedstrijd te doen, we kunnen ruilen. De anderen kunnen lekker op de tribune naar de wedstrijd kijken. Als je klaar bent, krijg je van ons een setje kaarten van de speelsters en kan je proberen om handtekeningen te scoren na de wedstrijd. Het is dus goed om een pen of stift mee te nemen. En dan is het voorbij en hopen we dat je het leuk hebt gehad.

Achteraf

In de week na de wedstrijd ontvangt de begeleider van ons de leukste foto’s, zodat je nog lekker kan nagenieten en horen wij nog graag hoe het is geweest.

Vind je het leuk om dit te doen met je team of misschien wel met je klas. Meld je hier dan aan!

Vraag nu een voetbalclinic aan

Interesse in een voetbalclinic? Neem contact met ons op voor meer informatie.