Feanstore

Afrekenen

Ticketing

Afrekenen

Sponsoren

Vrouwenvoetbal en topsport

Topsport voor vrouwen staat al jarenlang garant voor succes. Bij de Olympische Spelen en andere hoogwaardige internationale toernooien hebben al diverse Nederlandse sportvrouwen een onuitwisbare indruk achtergelaten. Het Nederlandse vrouwenvoetbal is erg in opkomst en neemt in rap tempo toe in populariteit. Als snelst groeiende sport in Nederland en met de huidige successen, zoals het winnen van het Europees Kampioenschap in 2017 en het bereiken van de finale van het Wereld Kampioenschap 2019 in Frankrijk, krijgt het meisjes- en vrouwenvoetbal steeds meer draagvlak. Meisjes zien dat hun droom om profvoetbalster te worden naar werkelijkheid kan worden omgezet. Diverse partijen, waaronder sc Heerenveen Vrouwen, spelen hier op in en zetten in op professionalisering van deze sport.

Budget

Om de trend van professionalisering van het meisjes- en vrouwenvoetbal in Nederland te kunnen voortzetten zijn financiële middelen nodig. Om het meisjes- en vrouwenvoetbal naar een topniveau te brengen en op topniveau te houden, zijn clubs afhankelijk van sponsoren. Door anders te denken en andere activiteiten te ontplooien, krijgt sc Heerenveen Vrouwen steeds meer steun van goede en succesvolle bedrijven en instellingen die helpen het vrouwenvoetbal in Heerenveen naar het hoogste niveau te tillen.

Ladies Loge sc Heerenveen Vrouwen

Samen met onze partner sc Heerenveen hebben we een uniek concept ontwikkeld. In het Abe Lenstra stadion is een Loge met 68 stoelen beschikbaar voor de sc Heerenveen Vrouwen die daar tijdens wedstrijden sponsoren en gasten kunnen ontvangen maar ook die Loge kunnen gebruiken voor presentaties, lezingen of als bijvoorbeeld gestudeerd moet worden. De inrichting van de Loge is samen met sc Heerenveen Vrouwen ontworpen en ingericht. 

Trots

Wij zijn enorm blij en trots op onze sponsoren. Niet alleen vanwege hun financiële bijdrage, maar ook met de geweldige ideeën die zij inbrengen om het beste uit de club te halen. Dit moderne ambassadeurschap is wat ons verder brengt met sc Heerenveen Vrouwen. In samenwerking met onze sponsoren wordt bekeken welke koers wij willen varen om een gezonde en succesvolle toekomst voor het vrouwenvoetbal in Heerenveen te waarborgen. Onze sponsoren/ambassadeurs zijn “Vrienden van sc Heerenveen Vrouwen” en vormen de steunpilaren van het vrouwenvoetbal in Heerenveen.