Sportief partnerschap
Sportief partnerschap
Sportief partnerschap
Sportief partnerschap
Sportief partnerschap
Sportief partnerschap
Sportief partnerschap
Sportief partnerschap
Sportief partnerschap
Sportief partnerschap

Sportief partnerschap

Beter worden doe je niet alleen. sc Heerenveen Vrouwen sluit partnerships met voetbalclubs in Friesland en de Noordoostpolder om het vrouwenvoetbal te ontwikkelen.

Sportief partnerschap

Bij sc Heerenveen Vrouwen hebben we als pijlers van onze organisatie de kernwaarden: plezier, ambitie, lef tonen, talent ontwikkelen en Fries. Deze woorden geven al een prima indruk waar we als club, sportief en maatschappelijk, voor staan!

Beter worden

Onze doelstelling op het veld is natuurlijk winnen, en die doelstelling halen we alleen samen met ons team, de staf en alle sponsors en vrijwilligers die ons dagelijks helpen om beter te worden ons goed te voelen en onszelf te verbeteren.

Enthousiast en betrokken

Maar daar blijft het niet bij…we hebben de clubs in onze regio nodig. Immers onze grootste (kleine) supporters zijn meerdere malen per week zelf immens enthousiast aan het trainen met hun vrienden en vriendinnen van hun team. En tijdens het weekend , al dan niet met een slaperige papa of mama aan de lijn om te supporteren (en rijden, de limonade klaarzetten in de rust, lijnrechter zijn, en veters strikken om daarna met allemaal heerlijk ruikende voetbalvoetjes terug te rijden naar het thuisfront…)

Dit zijn onze supporters en de potentiële speelsters van onze competitie.

Partnership

Wij zetten ons in voor de voetbalverenigingen in de regio Noord-Nederland met talloze mogelijkheden in ons Sportief Partnership-programma. Hierin richten wij ons op de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal in de regio Noord-Nederland.

In dit partnership werken we samen met deze clubs om het vrouwenvoetbal, de competitie, de organisatie, sponsoring en betrokkenheid te ontwikkelen.

sc Heerenveen Vrouwen organiseert allerlei inspirerende, sportieve, organisatorische en vooral leuke activiteiten waarin onze speelsters, sponsoren, supporters, vrijwilligers en bestuur aan meewerken.

Denk hieraan aan een traject waarin wij van sc Heerenveen Vrouwen met onze speelsters en trainers (clinics) je club komen ondersteunen. Onze sponsoren je komen vertellen over hun beweegredenen om hun in te zetten en hun bijdrage te leveren aan het vrouwenvoetbal en onze bestuursleden jullie organisatie kunnen helpen om het vrouwenvoetbal binnen jullie club vorm te geven en te laten accelereren.

Mogelijkheden zijn er altijd, voor iedereen en op verschillende manieren; Ben je als team, verenigingsbestuur, trainer of supportersclub op zoek naar hulp, advies of inspiratie dan kunnen we onze krachten bundelen.

We gaan voor resultaat zowel sportief als op dit onderwerp, daarom is er een kostenplaatje verbonden aan dit partnership. Desalniettemin wij zijn ervan overtuigd dat het resultaat sportief, bestuurlijk én financieel positief is.

Onze huidige partners zijn:

 

 

Vraag nu een voetbalclinic aan

Interesse in een voetbalclinic? Neem contact met ons op voor meer informatie.