Arjen
Arjen
Arjen
Arjen
Arjen
Arjen
Arjen
Arjen
Arjen
Arjen
Vrijwilligers

Arjen
Miedema

Alles is mogelijk, als je maar durft.
Functie
Aspirant bestuurslid Voetbalzaken
sc Heerenveen sinds
01-01-2021

Ik ben Arjen

Wat doe je als je geen vrijwilliger bent bij ons?
Ik werk al ruim 36 jaar in de financiële dienstverlening in diverse management functies. Ik woon samen in Harlingen. In mijn hobby’s kan ik mijn overige energie kwijt door het trainen en lopen van ½ marathons, skiën, tennis. Op de zaterdagochtend ben ik op de velden te vinden op zoek naar talent voor Jeugd Plan Nederland van de KNVB in de rol van scout. Ook train ik een meisjes team (MO13-2) bij Zeerobben.

Wat drijft je om vrijwilliger te zijn bij ons?
Graag werk ik mee aan het verder professionalisering van sc Heerenveen vrouwen. In de rol van bestuurslid voetbalzaken kan ik mijn expertise opgedaan als actief voetballer en bestuurslid volledig kwijt.

Wat brengt vrijwilliger zijn jou?
Energie, actief zijn in nieuwe netwerk, succes, onverwachte gebeurtenissen, gezonde spanning. Samen leren van elkaar, samen bouwen aan goede en betaalbare randvoorwaarden.

Welke mooie herinnering heb je aan sc Heerenveen Vrouwen?
Het eerste contact met sc Heerenveen Vrouwen was toen ik 2013 een Girlsonly middag organiseerde bij voetbalclub Zeerobben. Maar liefst vijf vrouwen van de selectie namen deel aan deze dag. Opvallend was de interesse in de deelnemende meisjes en het uitdragen van het vrouwenvoetbal. Leuke spontane vrouwen die mede hebben gezorgd voor een prachtige middag en een mooie herinnering van de Zeerobben meisjes.

Wat maakt sc Heerenveen Vrouwen bijzonder?
Dat vind ik als je net start een lastige vraag. Wat me opvalt is de enorme inzet en de passie van mensen om een succes te maken van het vrouwenvoetbal. Er is een gedragen doel en daar werkt een ieder die betrokken is naar toe.