Jessica
Jessica
Jessica
Jessica
Jessica
Jessica
Jessica
Jessica
Jessica
Jessica
Vrijwilligers

Jessica
Roosenburg

De dingen simpel houden is vrij moeilijk. De dingen moeilijk maken daarentegen, is vrij simpel.
Functie
Voorzitter
sc Heerenveen sinds
November 2019

Ik ben Jessica

Wat doe je als je geen vrijwilliger bent bij ons?
Ik word (meestal ;)) heel blij van mijn dochter Nikki (16) en zoon Djoï (15). Moeder zijn is een groot goed en mijn allerleukste ‘hobby’. Daarnaast houd ik van de wereld ontdekken, lekker eten, mensen ontmoeten, een goed gesprek, zelf leren, werken… en zoveel meer. Ik ben mede-eigenaar van Connection Company en Arena Company. Binnen Connection Company mag ik bij veel verschillende bedrijven werken met leiders en teams. Ik houd van plezier maken en het mag af en toe ook ongemakkelijk en spannend zijn. Bij Arena Company ben ik regelmatig gespreksleider bij arena’s die wij organiseren.

Wat drijft je om vrijwilliger te zijn bij ons?
Ik heb nooit gevoetbald, maar wel veel tijd doorgebracht op de voetbalvelden als kind. Ik vind het nog steeds een toffe sport. Ik vind het fijn om een bijdrage te leveren aan gelijke kansen voor iedereen. Ik houd ervan om met elkaar iets te bouwen. Al deze dingen komen samen bij sc Heerenveen Vrouwen.

Wat brengt vrijwilliger zijn jou?
Vriendschappen, meestal plezier, netwerk, verhalen, lessen, energie en strijdlust.

Welke mooie herinnering heb je aan sc Heerenveen?
Tja… dan zou ik nu eigenlijk een voetbalmoment moeten kiezen, dat ligt voor de hand. Achter de schermen gebeurt ook zoveel. Wanneer we iets bedenken en weinig tijd hebben om het te realiseren, dan zeggen we regelmatig: ‘Hoezo lukt het niet?’ De momenten dat het dan toch lukt door samenwerken, doorzetten en slagvaardig zijn, zijn steeds enorme blijmakers.

Wat maakt sc Heerenveen Vrouwen bijzonder?
Met wat ik nu weet over de geschiedenis.. zijn we echte doorzetters. Iedereen die betrokken is, is enorm gedreven. We zijn allemaal kritisch en bevlogen met hetzelfde doel voor ogen. We hebben al veel uitdagingen gehad en komen er vast nog veel tegen, met de energie die er is in deze groep pakken we ze één voor één aan. Als het lukt dan geeft het veel voldoening en we vieren graag. Het is niet alleen topsport op het voetbalveld!