Jessica
Jessica
Jessica
Jessica
Jessica
Jessica
Jessica
Jessica
Jessica
Jessica
Vrijwilligers

Jessica
Tuinman-Kuiken

Je kunt de zee niet oversteken door alleen naar het water te staren
Functie
Bestuurslid Impactcommissie
sc Heerenveen sinds
2020

Ik ben Jessica

Wat doe je als je geen vrijwilliger bent bij ons?
Ik ben eigenaar van Marketing Crew en Vruit en werk samen met mijn fantastische team aan uiteenlopende opdrachten. Daarnaast ben ik gek op mijn man, beagle Hertog en op reizen. Ik houd wel van een beetje avontuur. We gaan vaak op pad met onze camper, maar houden ook heel erg van wintersport. Mijn meest bijzondere reis was met de Oranje Trophy. Toen trokken we met een oranje karavaan aan auto’s, motoren en campers van New York naar Rio de Janeiro om daar het WK voetbal te volgen. We reden in totaal 30.000 kilometer door 12 verschillende landen in 3 maanden tijd. En ja, ik was bij de 5-1 wedstrijd tegen Spanje haha!

Wat drijft je om vrijwilliger te zijn bij ons?
Ik werd enorm enthousiast van het verhaal van Jessica (voorzitter). Ik geloof heel sterk in gelijke kansen voor mannen en vrouwen en dat is in de voetbalwereld nog niet het geval. Dus hoe mooi is het dat ik daar een bescheiden bijdrage aan mag leveren? Daarnaast word ik ook heel blij van de speelsters en al hun energie. Ik ben wel redelijk competitief dus dit past goed bij me.

Wat brengt vrijwilliger zijn jou?
Ik leer graag van andere mensen. De sportwereld is nog vrij nieuw voor mij dus ik kijk mijn ogen af en toe uit. Het is ook erg leuk om allemaal nieuwe contacten op te doen. Het brengt mij nieuwe energie en een nieuw netwerk.

Welke mooie herinnering heb je aan sc Heerenveen?
Ik zit nog maar sinds kort in het bestuur en hoop nog vele mooie herinneringen te mogen maken. Maar wat ik tot nu toe het allerleukste vond is de fotoshoot in de kerk, waarbij we het karakter van de speelsters probeerden te vangen.

Wat maakt sc Heerenveen Vrouwen bijzonder?
Er zit een enorme drive achter sc Heerenveen Vrouwen. Ik zie dat in het bestuur, de vrijwilligers, staf en selectie, maar ook 100% bij de sponsoren. Het voelt alsof je onderdeel bent van een community. We geloven in ons doel en doen het echt samen. Dat gevoel heb ik nog niet eerder bij vrijwilligerswerk gehad en dat vind ik heel speciaal. The sky is the limit.