Jildou
Jildou
Jildou
Jildou
Jildou
Jildou
Jildou
Jildou
Jildou
Jildou
Vrijwilligers

Jildou
Landman

Functie
Reporter
sc Heerenveen sinds
2021

Ik ben Jildou

Wat doe je als je geen vrijwilliger bent bij ons?
Ik ben net afgestudeerd als bedrijfskundige en ik werk als assistent supermarktmanager bij de Lidl.
Zelf ben ik voetballend actief bij Oosterstreek, volg ik vele andere sporten waaronder ijshockey en ben ik graag met mijn vrienden. In de zomer ben ik altijd bij de Nijmeegse Vierdaagse, die ik nu al een aantal keer heb mogen volbrengen.

Wat drijft je om vrijwilliger te zijn bij ons?
Ik ben enthousiast over het vrouwenvoetbal en de groei die het doormaakt. Ik vind het heel mooi dat ik op deze manier mijn steentje bij kan dragen.

Wat brengt vrijwilliger zijn jou?
Het brengt mij de kans om mijzelf verder te ontwikkelen in iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Ik houd ervan om nieuwe dingen uit te proberen en deze rol helpt mij daarbij. Daarnaast is het leggen van nieuwe contacten erg leuk en verbreed ik zo mijn netwerk.

Welke mooie herinnering heb je aan sc Heerenveen Vrouwen?
Ik ben nog maar kort als vrijwilliger betrokken dus ik kan nog niet zeggen dat ik een favoriete herinnering heb. De manier waarop je betrokken wordt bij de club is erg fijn. Eén van de mooie herinneringen van de mannen van sc Heerenveen, is die waarbij mijn vader het niet droog kon houden bij het volkslied. Voetbal is voor mij emotie en ik denk dat ik nog mooie herinneringen tegemoet ga.

Wat maakt sc Heerenveen Vrouwen bijzonder?
Sc Heerenveen Vrouwen is bijzonder omdat de vrouwen elk jaar weer vol de strijd aan gaan met de tegenstanders en dat ze geen uitdaging uit de weg gaan.