Jolanda
Jolanda
Jolanda
Jolanda
Jolanda
Jolanda
Jolanda
Jolanda
Jolanda
Jolanda
Vrijwilligers

Jolanda
Huiskamp

Maak haast als je tijd hebt, dan heb je tijd als je haast hebt.
Functie
Teammanager 1e selectie
sc Heerenveen sinds
01-11-2020

Ik ben Jolanda

Wat doe je als je geen vrijwilliger bent bij ons?
Sinds 1 februari j.l. ben ik op zoek naar een nieuwe baan, ben dus druk bezig met solliciteren. Heb voorheen 19 jaar gewerkt als salarisadministrateur bij Philips vervolgens 9,5 jaar als office manager bij Alliance Capital Group en als laatste 6,5 jaar als administratief medewerkster in de Feanstore van sc Heerenveen.

Wat drijft je om vrijwilliger te zijn bij ons?
Passie voor het voetbal en deel te mogen zijn van de ontwikkeling van jonge speelsters zowel binnen als buiten het veld en de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal.

Wat brengt vrijwilliger zijn jou?
Veel voldoening, fijn dat je iets kan en mag betekenen voor anderen in welke vorm dan ook.

Welke mooie herinnering heb je aan sc Heerenveen Vrouwen?
Eigenlijk veel te veel om op te noemen. In mijn 1e periode als teammanager destijds met Jessica Torny als trainster van sc Heerenveen vrouwen speelden we nog in de Beneleague. Ik woonde nog in Eindhoven en reed elk weekend op en neer naar Heerenveen. In de bus naar België, ’s nachts om 03:30 uur thuiskomen en dan nog eerst de was in de machine doen bij vv Heerenveen en ’s morgens om 08:30 uur de was er weer uithalen voordat de jeugdelftallen begonnen. Ook ons eerste teambuildingsweekend met het elftal naar een kazerne in het Harde. De speelsters waren niet blij met ons, maar achteraf één van de mooiste teambuildings geweest. Ach herinneringen worden nog vaak opgehaald aan prachtige periode!

Wat maakt sc Heerenveen Vrouwen bijzonder?
De saamhorigheid en inzet van velen voor deze club en dat men hierdoor al vanaf 2007 tot op heden nog steeds op het hoogste niveau (eredivisie vrouwenvoetbal) meedoet ondanks de beperkte financiële middelen.