Joyce
Joyce
Joyce
Joyce
Joyce
Joyce
Joyce
Joyce
Joyce
Joyce
Vrijwilligers

Joyce
Talman

You’re never fully dressed without a smile.
sc Heerenveen sinds
01-04-2021

Ik ben Joyce

Wat doe je als je geen vrijwilliger bent bij ons?
Ik woon in Heerenveen met mijn 2 kids en ik werk als commercieel directeur bij OneZero.nl, een recruitmentbureau in marketing en sales professionals.
Eigenlijk sta ik de hele dag “aan” en daar haal ik veel plezier uit! Ik maak van mijn hobby mijn werk door continu in gesprek te zijn, contacten te onderhouden, te netwerken en te verbinden. Ik ben enorm nieuwsgierig en volg van alles graag op de voet. Verder spreek ik graag af met vrienden en familie voor een hapje en een drankje.

Wat drijft je om vrijwilliger te zijn bij ons?
Ik heb veel met sport, ik kijk en volg het graag, met name het schaatsen. In de tijd dat ik bij Sportstad Heerenveen werkte, kwam ik veel in aanraking met de topsport wereld. Ik heb enorm veel respect en bewondering voor de drive en mentaliteit van de topsporters. Daarnaast vind ik het gaaf om mij, als Heerenveense, in te zetten voor de stichting, nieuwe mensen te leren kennen en mijn netwerk uit te breiden, zowel zakelijk als privé.

Wat brengt vrijwilliger zijn jou?
Het is hard werken om je dromen waar te maken. Dat ik daar een bijdrage aan mag leveren door sponsoren binnen te halen, zodat het team zich geen zorgen meer hoeft te maken over financiële middelen, vind ik super!

Welke mooie herinnering heb je aan sc Heerenveen Vrouwen (of welke herinnering zou je willen maken)?
In 2009 was ik aanwezig bij de bekerfinale van sc Heerenveen (mannen) in De Kuip. Een grote titel voor de sc Heerenveen Vrouwen zou dit kunnen overtreffen 😊

Wat maakt sc Heerenveen Vrouwen bijzonder?
Dat ze zulke harde werkers zijn. Naast hun topsport studeren ze of hebben (of zoeken) een deeltijdbaan. Ze zetten zich heel actief in om sponsoren te werven en te behouden met leuke acties! Daar wil je als bedrijf toch je naam aan verbinden?