Manon
Manon
Manon
Manon
Manon
Manon
Manon
Manon
Manon
Manon
Vrijwilligers

Manon
Vonk

sc Heerenveen sinds
01-01-2021

Ik ben Manon

Wat doe je als je geen vrijwilliger bent bij ons?
Als import Fries (sinds december 2019) loop ik elke dag met onze labrador Sem langs het Tjeukemeer, lees ik boeken en geniet ik van onze drie zoons en hun aanhang. Die zoons wonen overigens alle drie in de Randstad.

Sinds 2010 ben ik zelfstandig ondernemer met mijn bedrijf Vonkfactor 13. Dit is een bureau voor communicatie, tekst en social media. Ik help ondernemers beter zichtbaar te worden voor hun doelgroep. Daarnaast ben ik aangesloten bij Omzetcoach.nl. Als omzetcoach helpen wij ondernemers meer rendement uit hun verkoop- en marketinginspanningen te halen.

Wat drijft je om vrijwilliger te zijn bij ons?
Als moeder van drie zoons stond ik elke zaterdag langs de lijn. Toen ik mijn man leerde kennen, was hij bezig een nieuwe voetbalvereniging op te richten. Kortom er liggen vele uren op het voetbalveld, al heb ik zelf nooit gevoetbald. Door de verhuizing stopte ik met al mijn vrijwilligerswerk en toen ik de oproep zag voor de Commerciële Commissie begon het weer te kriebelen. Ik vind bovendien ongelooflijk belangrijk dat iedereen gelijke kansen krijgt. Met een leuke club enthousiaste mensen bouwen aan iets moois geeft mij veel energie en volgens mij komt dat mooi samen bij sc Heerenveen Vrouwen.

Wat brengt vrijwilliger zijn jou?
Energie, plezier, dingen voor elkaar krijgen, nieuwe vriendschappen, vele leermomenten.

Welke mooie herinnering heb je aan sc Heerenveen?
Ik weet niet of ik dat hier veilig kan zeggen, maar ik heb een Feyenoord-hart. De mentaliteit van die club spreekt mij aan. Een club als sc Heerenveen heeft dat ook, daarnaast was ik altijd een groot fan van Foppe de Haan en daarmee van sc Heerenveen en al helemaal nu ik zelf in deze mooie provincie woon.

Wat maakt sc Heerenveen Vrouwen bijzonder?
Wat ik er tot nu van gezien heb, is het een hele hechte club mensen die bereid zijn om keihard te werken voor elkaar. Daar hou ik van. Het voelt als een start-up die al heel veel mooie dingen bereikt heeft en waar ik mijn steentje aan mag bijdragen. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in.