Margriet
Margriet
Margriet
Margriet
Margriet
Margriet
Margriet
Margriet
Margriet
Margriet
Vrijwilligers

Margriet
van der Dam

Wat er ook gebeurt, positief of negatief, je leert ervan en komt er altijd sterker uit, maar besef dat niemand dit alleen kan en we samen altijd sterker staan
Functie
Teammanager beloften

Ik ben Margriet

Wat doe je als je geen teammanager bent bij onze beloften?
Werken, wandelen met onze hond Beau, fietsen, aqua fitness, creatief bezig zijn of gewoon gezellige dingen doen met ons gezin, familie of vrienden

Wat drijft je om teammanager te zijn bij ons?
Ik vind het fijn betrokken te zijn bij vrouwenvoetbal en iets te kunnen betekenen in een teamproces, zodat trainers en staf zich kunnen richten op de trainingen en wedstrijden en zich geen zorgen hoeven te maken om overige zaken rond het team.

Wat brengt vrijwilliger zijn jou?
Over het algemeen plezier, voldoening, leuke contacten, maar zeker ook ontspanning.

Welke mooie herinnering heb je aan sc Heerenveen?
Kampioenschap met ons beloftenteam, waarbij we promotie maakten naar de topklasse. Hier hebben we echter niet in gespeeld omdat vanaf dat moment de beloften competitie is opgestart. Daarnaast zeker ook onze eerste plaats in de competitie van afgelopen seizoen, die we helaas niet uit konden spelen door Corona, zowel de meiden als de staf hadden het verdiend deze plek te verdedigen in de play offs en op de finaledag.

Wat maakt sc Heerenveen Vrouwen bijzonder?
Met weinig middelen toch hoge doelen willen bereiken, kritisch punt daarin vind ik toch dat er door de (technische) staf alles aan wordt gedaan om ook onze jeugdteams naar een hoger niveau te brengen, hierin worden enorme stappen gemaakt, helaas blijven daarin facilitaire zaken rond deze teams ver achter bij andere beloften/vrouwenvoetbal teams die op topniveau spelen.