Roelof Jan
Roelof Jan
Roelof Jan
Roelof Jan
Roelof Jan
Roelof Jan
Roelof Jan
Roelof Jan
Roelof Jan
Roelof Jan
Vrijwilligers

Roelof Jan
Drijfhout

Oppertunities, don’t happen, you create them.
sc Heerenveen sinds
01-02-2021

Ik ben Roelof Jan

Wat doe je als je geen vrijwilliger bent bij ons?
Ik ben getrouwd en ben de trotse vader van drie kinderen. Twee jongens van 18 en 16 jaar en een dochter van 13 jaar. Alle drie zitten ze op voetbal bij verschillende verenigingen en selecties. Dus wij staan regelmatig op en naast het voetbalveld. In mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik salesmanager en productspecialist bij de koninklijke Utermöhlen te Wolvega. Ik heb de afgelopen tien jaar een groot commercieel netwerk opgebouwd. Daarnaast heb ik nog een eigen bedrijf Veilig Ouder, waar ik als medisch docent trainingen geef.

Wat drijft je om vrijwilliger te zijn bij ons?
Ik weet hoeveel je er voor moet doen, om als voetballer de top te bereiken. Elke zondag zie ik mijn dochter weer vol trots haar sc Heerenveen kleding aan doen en naar de training gaan van de opleidingsploeg van sc Heerenveen Vrouwen. Het enthousiasme van het bestuur, heeft me overgehaald om me met net zoveel energie in te zetten voor een mooie toekomst van sc Heerenveen vrouwen.

Wat brengt vrijwilliger zijn jou?
Energie, lol, netwerk en natuurlijk leerzame momenten.

Welke mooie herinnering heb je aan sc Heerenveen?
Bij mijn vorige werkgever waren wij sponsor bij sc Heerenveen mannen, dus was ik elke wedstrijd met klanten bij de wedstrijd aanwezig. Een fantastische tijd waar ik veel van heb geleerd over hoe voetbal en de commerciële successen elkaar kunnen versterken.

Wat maakt sc Heerenveen Vrouwen bijzonder?
Wat ik er tot nu van gezien heb, is het een hele hechte club mensen die bereid zijn om keihard te werken voor elkaar. Een club waar nog vele stappen in te maken zijn. Ben trots om hier deel vanuit te mogen maken.