Sharinda
Sharinda
Sharinda
Sharinda
Sharinda
Sharinda
Sharinda
Sharinda
Sharinda
Sharinda
Vrijwilligers

Sharinda
Smelt

Hakuna Matata.
Functie
Persvoorlichter

Ik ben Sharinda

Wat doe je als je geen vrijwilliger bent bij ons?
Ik heb een fulltime baan als Commercieel en Communicatiemedewerker bij Tallship Company. Daarnaast vind ik het fijn om mijn vrije tijd door te brengen met familie, vrienden en mijn vriendin.

Wat drijft je om vrijwilliger te zijn bij ons?
Als onderdeel van het team Marketing & Communicatie / Perszaken van sc Heerenveen Vrouwen kan ik mijn passie voor vrouwenvoetbal en marketing/communicatie goed samen laten komen. Al meerdere seizoenen zet ik mij, samen met andere vrijwilligers, in om sc Heerenveen Vrouwen zowel binnen als buiten de provincie Friesland op de kaart te zetten. Daarnaast is het elke uit- en thuiswedstrijd weer een feest om met elkaar voor het beste resultaat te strijden.

Wat brengt vrijwilliger zijn jou?
Vrijwilliger zijn bij sc Heerenveen Vrouwen brengt mij ontwikkelmogelijkheden, voldoening en vooral heel veel plezier in de dingen die ik binnen deze organisatie mag doen.

Welke mooie herinnering heb je aan sc Heerenveen Vrouwen?
Op sportief gebied is mij de mooie derde plek in het eindklassement van seizoen 2017-2018 het meeste bij gebleven. Met een gemotiveerde groep speelsters werd met attractief voetbal deze mooie prestatie neergezet. Op het gebied van marketing & communicatie / perszaken is de overvolle perstribune bij de thuiswedstrijd tegen Ajax in oktober 2018 de mooiste herinnering. We hadden in de weken daarvoor hard gewerkt om media-aandacht voor deze wedstrijd te creĆ«ren, dan is het een geweldig eindresultaat als het media-platform in het stadion dan vol met camera’s van diverse media staat.

Wat maakt sc Heerenveen Vrouwen bijzonder?
sc Heerenveen Vrouwen heeft een bijzonder gemotiveerde groep vrijwilligers, speelsters en staf die deze organisatie met al hun passie, kennis en kunde tot een professionele organisatie maken.