Thomas
Thomas
Thomas
Thomas
Thomas
Thomas
Thomas
Thomas
Thomas
Thomas
Vrijwilligers

Thomas
Oosterkamp

Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg.
Functie
Aspirant secretaris
sc Heerenveen sinds
01-03-2021

Ik ben Thomas

Wat doe je als je geen vrijwilliger bent bij ons?
In het dagelijks leven ben ik docent op een MBO school. Daar geef ik les in de economische vakken en ben ik studieloopbaanbegeleider. Ook zit ik in het bestuur van een lokale politieke partij. In de vakanties ga ik graag op reis. Verder bezoek ik graag de wedstrijden van SC Heerenveen en zit ik aan de waterkant te vissen.

Wat drijft je om vrijwilliger te zijn bij ons?
Het lijkt mij leuk om mee te helpen bij de verdere ontwikkeling van de stichting. Ik hoop daar met mijn enthousiasme en kennis een steentje aan bij te kunnen dragen. Daarnaast spreekt mij de missie en visie van de stichting enorm aan. Na twee kennismakingsgesprekken kreeg ik het idee dat dit een leuke en enthousiaste club is waar ik graag iets voor wil betekenen.

Wat brengt vrijwilliger zijn jou?
De maatschappij kan niet draaien zonder vrijwilligers. Ik vind het belangrijk om daar ook een bijdrage aan te leveren. Vrijwilligerswerk geeft mij energie en het gevoel dat je iets bijdraagt aan de maatschappij. Ook is het leerzaam.

Welke mooie herinnering heb je aan sc Heerenveen Vrouwen?
Bij de mannen is dat de bekerwinst in 2009. Ook de derby’s tegen Cambuur vind ik altijd erg mooi. Hopelijk volgend seizoen weer.

Wat maakt sc Heerenveen Vrouwen bijzonder?
Deze vraag hoop ik over een tijdje te kunnen beantwoorden….