Werner
Werner
Werner
Werner
Werner
Werner
Werner
Werner
Werner
Werner
Vrijwilligers

Werner
Bergsma

Functie
Aspirant bestuurslid Commerciële zaken
sc Heerenveen sinds
01-01-2021

Ik ben Werner

Wat doe je als je geen vrijwilliger bent bij ons?
Ik ben getrouwd, heb 3 jonge kinderen en werk als accountmanager bij een internationaal IT bedrijf. In mijn vrije tijd ben ik bestuurslid sponsorzaken van ’t Drachtster Skûtsje, ga ik samen met mijn vrouw naar alle thuiswedstrijden van sc Heerenveen (mannen), lees ik veel en mag ik graag een rondje hardlopen. Daarnaast drink ik graag een speciaalbiertje.

Wat drijft je om vrijwilliger te zijn bij ons?
De energie spat af van iedereen die momenteel betrokken is bij de sc Heerenveen Vrouwen. Alleen daarom al lijkt me ontzettend leuk om onderdeel te zijn van dit team en deze beweging. Daarnaast heb ik twee dochters (waarvan er al één op voetballen zit) waarvan ik hoop dat ze in de toekomst dezelfde kansen krijgen als de jongens die nu bij haar in het team zitten. Daar wil ik graag op deze manier een rol in spelen.

Wat brengt vrijwilliger zijn jou?
Ik mag onderdeel zijn van een energiek team met een prachtige missie. Dat geeft me energie. De sport/voetbalwereld me altijd getrokken en die wil ik de komende tijd verder gaan ontdekken. Daarnaast leer je altijd nieuwe mensen kennen en wordt je netwerk groter.

Welke mooie herinnering heb je aan sc Heerenveen?

Als supporter heb ik veel thuiswedstrijden (en in het verleden ook uit- en Europese wedstrijden) van de mannen bijgewoond. Het winnen van de beker in 2009 en het feest daarna staan vers in mijn geheugen gegrift, maar ook de uitwedstrijd tegen Newcastle United in 2005 die ik samen met vrienden heb bezocht vergeet ik nooit weer. Daarnaast hoop ik daar de komende jaren veel mooie herinneringen aan toe te kunnen voegen.

Wat maakt sc Heerenveen Vrouwen bijzonder?
Er hangt een enorm positieve sfeer om de hele groep (spelers, vrijwilligers en bestuur) heen. Dat vind ik nu al mooi om te zien en mee te maken. Een groep met een missie waar iedereen achterstaat. Die sfeer is aanstekelijk en dat gaat er de komende tijd voor zorgen dat we gaan groeien en het gat met de mannen gaan verkleinen.