Beter worden in stress
Beter worden in stress
Beter worden in stress
Beter worden in stress
Beter worden in stress
Beter worden in stress
Beter worden in stress
Beter worden in stress
Beter worden in stress
Beter worden in stress

Beter worden in stress

Goed worden in stress, wie wil dit nu niet! Leer nu wat onze speelsters ook leren.

Het is een gekke tijd! Werk en privé combineren is uitdagend. Werk, privé en Corona combineren is topsport! Hoe ga jij hier persoonlijk mee om en/of hoe ga je hier als werkgever mee om?

Stress is niet het probleem maar het gebrek aan voldoende herstel.

Hoe vind je balans tussen inspanning en ontspanning en hoe help jij je mensen hiermee? Stress; wat is het eigenlijk?  Hoe denk je bijvoorbeeld over het volgende:

  • Het ervaren van stress vergemakkelijkt mijn leerproces en groei;
  • De effecten van stress zijn negatief en die moeten vermeden worden;
  • Het ervaren van stress verbetert mijn prestaties en productiviteit.

Een student die de opleiding psychobiologie volgt, is gestart met een onderzoek bij onze eerste selectie. De basis is dat al onze speelsters beter worden in stress ofwel beter worden in focus versus ontspanning. Dit doen we door enerzijds hun kennis te vergroten en anderzijds kennis te laten maken met hun eigen stress-systeem. Dit doen we door een super coole virtual reality game. Een game waar ze oog in oog staan met hun eigen stress-systeem. Daarnaast is deze student aan het onderzoeken wat de effecten van goed worden in stress zijn op het kijkgedrag van speelsters in het veld.

Wij bieden onze zakelijke vrienden de mogelijkheid om deel te nemen aan een webinar/workshop over stresswijsheid en daarnaast de mogelijkheid om je eigen stress-systeem te ontmoeten in de virtual reality game. Na deze webinar/workshop zal het woord ‘stress’ een neutraler begrip voor je zijn en heb je kennis over stress en mindset. Deze webinar/workshop wordt gegeven door onze voorzitter. Naast vrijwilliger zijn bij ons, is ze ondernemer en begeleidt zij veel leiders en teams in het bedrijfsleven. Deze kennis en haar tijd stelt zij graag ter beschikking aan iedereen die een bijdrage levert aan onze missie/visie.

Leer wat onze speelsters leren!

              

NB: Uiteraard doen we alles volgens de huidige Corona regels.

Meld je aan