Ausnutria
Ausnutria
Ausnutria
Ausnutria
Ausnutria
Ausnutria
Ausnutria
Ausnutria
Ausnutria
Ausnutria

Ausnutria

Waarom willen jullie onze partner zijn?

“Tijdens ons sponsorschap van sc Heerenveen zullen wij veel aandacht hebben voor kinderen en ze helpen het beste uit hun toekomst te halen. Voetbal is gelukkig al lang geen sport voor alleen jongens meer; steeds meer meisjes raken ook enthousiast om te gaan voetballen. Dat is natuurlijk mede te danken aan het steeds professionelere vrouwenvoetbal in Nederland en de goede prestaties van de Oranje Leeuwinnen.

De sc Heerenveen Vrouwen zijn voor Ausnutria de perfecte rolmodellen om ook meisjes te bereiken, ze enthousiast te maken voor voetbal en ze aan het sporten te krijgen.

Daarnaast kunnen de sc Heerenveen Vrouwen ook een opstapje voor ons zijn in onze communicatie richting jonge moeders, uiteraard één van onze belangrijkste doelgroepen. We hopen samen met de sc Heerenveen Vrouwen mooie acties op te kunnen zetten om sport en gezondheid bij een breed publiek te promoten. We zijn heel trots dat we de sc Heerenveen Vrouwen mogen sponsoren. Uiteraard hopen we op mooie resultaten en dragen we graag ons steentje bij aan de verdere professionalisering van sc Heerenveen Vrouwen.” Jeroen Kiers | CEO Ausnutria

Je belt met Ausnutria voor..

Ausnutria is gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige baby- en kindervoeding en behoort wereldwijd tot de tien grootste bedrijven in deze sector. Op verschillende locaties in Nederland wordt, op basis van ruim 100 jaar expertise, hoogwaardige baby- en kindervoeding geproduceerd voor honderdduizenden kinderen over de hele wereld. Met kindervoeding gebaseerd op geitenmelk, dat wij verkopen onder de merknaam Kabrita, heeft Ausnutria 60 procent marktaandeel in China en is Ausnutria nummer één in de wereld. Naast geitenmelk en reguliere koemelk verwerkt Ausnutria ook biologische koemelk, volledig afkomstig van Nederlandse boeren die uit passie en overtuiging voor biologisch kiezen. Deze flesvoeding verkopen wij onder de merknaam Neolac.

Waar Ausnutria voor staat

Met onze bijzondere flesvoeding ondersteunen we ouders en verzorgers bij de gezonde ontwikkeling van hun kinderen. ‘Nourishing life and growth’ noemen wij dat. Ausnutria wil bijdragen aan een wereld waarin iedereen de kracht heeft om een gezond en welvarend leven te leiden. Dat gaat verder dan voeding en omhelst ook het nastreven van kansen voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Dat de inzet van de dames in het vrouwenvoetbal maar net zo populair, erkend en ook beloond mag worden als het mannenvoetbal!

Terug naar overzicht