Bruning De Goede
Bruning De Goede
Bruning De Goede
Bruning De Goede
Bruning De Goede
Bruning De Goede
Bruning De Goede
Bruning De Goede
Bruning De Goede
Bruning De Goede

Bruning De Goede

Wij verenigen onze kennis en krachten op het gebied van vastgoedexploitaties om opdrachtgevers bij te staan.

Waarom sponsoren jullie ons?

“Wij willen graag een klein steentje bijdragen in het professionaliseren van het vrouwenvoetbal en dat het integraal onderdeel wordt van de profclub SC Heerenveen. Dat is goed voor de ontwikkeling van de meiden die topsporter willen worden, het is beter voor de profclub (meer en ander publiek) en ook Sportstad Heerenveen zet zich hiermee, als enige aanbieder in de Noordelijke regio, nadrukkelijk op de kaart. Maar bovenal vinden wij het belangrijk dat de voetbalmeiden hun droom moeten kunnen najagen. Zonder profclubs die zich richten op het Vrouwenvoetbal, houdt het op bij amateurvoetbal en blijft het een breedtesport.” Udo de Goede | Partner bij Bruning de Goede.

Jullie steunen geeft ons het inzicht dat we met beide benen op de grond moeten blijven staan.

” Bereid zijn te gaan voor het optimale resultaat, steeds scherp blijven nadenken over strategie en met welke tactiek gespeeld moet worden, hard willen werken voor de eer, teleurstellingen kunnen verwerken, successen boeken en dat dan samen kunnen vieren. Wij gunnen jullie continuïteit op de eerste plaats: daar kan je dan op verder bouwen. Als tweede een sterke competitie op het hoogste niveau. Als derde voldoende financiële middelen om de speelsters een basissalaris te kunnen betalen, een goede staf te kunnen financieren. En ter zijner tijd ook de bezoldiging voor vrijwilligers en bestuur goed te kunnen regelen.”

Heel veel succes SC Heerenveen Vrouwen; samen kun je meer, maar alleen als je het beste uit je zelf weet te halen.

Wanneer bel je met Bruning De Goede?

Mocht je een vraagstuk hebben rondom vastgoed, dan kan je bellen voor een vrijblijvend gesprek om nader kennis te maken en om te kijken zij je kunnen helpen.

De kernwaarden van Bruning De Goede:

Open. Eerlijk. Geïnteresseerd. Transparant.

Terug naar overzicht