Bussponsor
Bussponsor
Bussponsor
Bussponsor
Bussponsor
Bussponsor
Bussponsor
Bussponsor
Bussponsor
Bussponsor

Bussponsor

Wil je ons eenmalig helpen of op een moment waarop het je past? Heel graag!

Wil jij een bijdrage leveren aan het teamgevoel op matchday?

“Ik word wakker en voel direct de spanning in mijn buik. O ja het is matchday! De focus en mentale voorbereiding start direct. Ik zoek balans tussen ontspanning en inspanning, totdat ik eindelijk naar de Hof van de Koning mag rijden. Ik ben blij om mijn teamgenoten te zien en samen de voorbereiding in te gaan. We lachen en praten met elkaar tijdens het eten en ik voel de spanning bij iedereen. Ik zie het door het raam onze speelstersbus voorrijden en voel de trots. Ik mag spelen voor sc Heerenveen Vrouwen en ga alles geven vandaag. We stappen in ‘onze’ bus en daarmee is de wedstrijd begonnen. De trainer begeleidt de voorbespreking in deze bus en we worden op scherp gezet. Daarna luisteren we muziek met elkaar en sommige teamgenoten trekken zich terug onder hun eigen koptelefoon. We zijn met elkaar en het teamgevoel bouwt op. Na de wedstrijd stappen we opnieuw in de bus. De ene keer troosten we elkaar, evalueren of analyseren we. We mopperen ook wel eens, maar de reis is lang genoeg en we spreken het uit. De andere keer heerst er een uitgelaten sfeer, wordt er gelachen, gezongen en staat de muziek op 100. Samen in de bus is voor mij zoveel meer dan een fysieke reis.”

Wij spelen onze uitwedstrijden meestal op vrijdagavond en soms op zondag Voor elke uitwedstrijd zoeken wij een bussponsor. Met dit sponsorbedrag help je ons de kosten voor de bus te dekken. Uiteraard verwelkomen we je graag een keer bij een thuiswedstrijd en maken we daar een mooie tijd van met elkaar.

Matchday

Wat bieden wij:

  • Naamsvermelding op de online wedstrijdposters;
  • We taggen je bedrijfsnaam op onze officiële socials rondom de wedstrijd;
  • We noemen je op onze website (met link) in het wedstrijdverslag;
  • We nodigen je uit voor een thuiswedstrijd waarbij je voor, tijdens en na de wedstrijd toegang hebt tot de ruimte waar spelers en bestuur komen inclusief drankjes (2 personen);
  • Een fotomoment met de ‘woman of the match’ bij de thuiswedstrijd;
  • Een (thuis)wedstrijdbal gesigneerd door de ‘woman of the match’;
  • Uitnodiging voor onze jaarlijks netwerkevenement;
  • Drie keer per jaar een nieuwsbrief.

We vragen hiervoor een bedrag van € 497,- (excl. btw) plus support en gezelligheid tijdens de thuiswedstrijd.

Heb je belangstelling vul dan onderstaand formulier in of mail/bel met Jessica Roosenburg.