Coulant Touring
Coulant Touring
Coulant Touring
Coulant Touring
Coulant Touring
Coulant Touring
Coulant Touring
Coulant Touring
Coulant Touring
Coulant Touring

Coulant Touring

Veilige en comfortabele bustours en busverhuur Compleet verzorgde dagtochten, musicalreizen en touringcarverhuur met chauffeur. U vraagt, wij rijden!

.. brengt ons veilig heen en weer.

Waarom willen jullie graag ons supplier zijn?

“Het vrouwenvoetbal verdient een opmars en dat kan door nog meer in de picture te komen. Dit natuurlijk ook, omdat de oranje leeuwinnen de afgelopen jaren prachtige resultaten hebben neergezet. De gedrevenheid en het enthousiasme van de sc Heerenveen Vrouwen is aanstekelijk en steekt je aan om hun te volgen. Het brengt ons, omdat wij de trotse vervoerder zijn, veel bekijks met de prachtige speelstersbus. Ook door dit vervoersmiddel hopen wij veel mensen enthousiast te maken voor de sc Heerenveen Vrouwen en ze actief te gaan volgen.” Vincent van der Gun | Directeur en mede-eigenaar van Coulant Touring.

Ik gun het vrouwenvoetbal, net als het mannenvoetbal, minimaal wekelijks een samenvatting van de wedstrijden op de nationale tv. Om zo ook via deze weg meer leven te blazen in het vrouwenvoetbal.

Wanneer bel je met Coulant Touring?

Als je op zoek bent naar veilig en comfortabel touringcarvervoer voor binnen- en buitenland. Coulant rijdt onder andere voor schoolreisjes, dagtochten, meerdaagse reizen, concertvervoer, rolstoelvervoer en evenementenvervoer. Ennuh.. wil je de blits maken dan kan je natuurlijk altijd vragen naar de speelstersbus.

De kernwaarden van Coulant Touring:

Klantgerichtheid. Ontspanning. Reislustig.

Terug naar overzicht