Medprevent
Medprevent
Medprevent
Medprevent
Medprevent
Medprevent
Medprevent
Medprevent
Medprevent
Medprevent

Medprevent

Waarom willen jullie onze sponsor zijn?
Medprevent vindt het als arbodienst belangrijk om de sportieve prestaties in de omgeving te stimuleren. Sport & bewegen zijn immers belangrijke pijlers voor je fysiek en mentaal gezond leven. Daarnaast zijn wij net als sc Heerenveen een Friese organisatie die landelijk actief is. Naast sponsoring van de mannen van sc Heerenveen hebben we dit nu ook doorgetrokken naar de sponsoring van de Heerenveen vrouwen, omdat wij staan voor gelijkheid en gelijke kansen binnen de sport. Ook willen we graag een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling / professionalisering van het vrouwenvoetbal.

Wanneer bel je met Medprevent?
Al bijna 30 jaar zetten wij ons iedere dag met veel energie in om Nederland gezonder en veiliger te laten werken. Wij geloven dat werk een belangrijke pijler is in ons leven: voor ons als mens, als organisatie én als maatschappij. De kracht van Medprevent is dat wij onze klanten kennen en luisteren naar hun verhaal. Hierdoor weten we hoe we ze het beste kunnen begeleiden bij het creëren van een gezonde en veilige werkomgeving. Onze ambitie is om samen te werken aan vitale organisaties en werknemers, en geluk op de werkvloer. Wij doen dit door onze klanten te ondersteunen bij BHV & veiligheidstrainingen, medische keuringen, verzuimbegeleiding en advisering in de vorm van bijvoorbeeld het opstellen van een risico-inventarisatie & -evaluatie (RI&E).

Onze kernwaarden/beloften zijn:
Aandacht
We hebben aandacht voor onze klanten. Zij staan centraal in onze organisatie. Wij zijn betrokken en kennen ze persoonlijk.

Oplossingsgericht
We kijken naar de wensen en behoeften van iedere klant en bieden passende oplossingen.

Samen
We werken samen met onze klanten, partners en collega’s en bouwen aan langdurige relaties.

Daadkracht
We zijn ondernemend en zetten ons iedere dag met veel energie in.

Betrouwbaar
We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

 

Terug naar overzicht