Moofpeople Payroll Solutions
Moofpeople Payroll Solutions
Moofpeople Payroll Solutions
Moofpeople Payroll Solutions
Moofpeople Payroll Solutions
Moofpeople Payroll Solutions
Moofpeople Payroll Solutions
Moofpeople Payroll Solutions
Moofpeople Payroll Solutions
Moofpeople Payroll Solutions

Moofpeople Payroll Solutions

Dé specialist in payroll.

Waarom willen jullie onze partner zijn?

“Ons drijft een aantal zaken, waaronder:

  • Passie voor sport, en in het bijzonder voor voetbal;
  • Ambitie om samen met sc Heerenveen Vrouwen door te groeien naar professionele organisaties en dito bedrijfsvoering, zonder onze gepassioneerdheid uit het oog te verliezen. Credo: vallen is niet erg, maar gewoon weer opstaan en door!
  • Samen werken aan naamsbekendheid van Moofpeople;
  • Het merk Moofpeople een extra positieve impuls geven door te verbinden met een sportieve, stoere en vooral spontane organisatie als sc Heerenveen Vrouwen;
  • Partnerships opbouwen en invullen, middels delen van elkaars netwerk en deskundigheid.

We zijn nu een klein jaar partner van elkaar. Het heeft ons inmiddels veel plezier gebracht en warme relaties opgeleverd. Corona gooide spreekwoordelijk roet in het eten, echter “wat ons niet klein krijgt, maakt ons sterker” (quote sc Heerenveen Vrouwen). Derhalve de volgende verwachting rond ons prille partnership: samen toekomst maken. Zowel voor de groeiende vrouwenvoetbalsector als ook de veranderende arbeidsmarkt. Wij gunnen het vrouwenvoetbal het allerbeste. Waarbij in onze visie het allerbeste niet synoniem is voor het allergrootste. Talloze voorbeelden van sportverdwazing en vercommercialisering zijn ons al vooruit gegaan. Daarom gunnen wij jullie:

Blijf jezelf, houdt vertrouwen in jullie eigen waarden en volg jullie eigen pad, van binnenuit, vanuit een kloppend sportief, spontaan en stoer hart!

Streef niet naar rijkdom in geld, maar veel meer naar inspiratie voor anderen! Dat levert echte rijkdom op voor onze samenleving! Laten we samen de bal aan het rollen brengen; laten we samen elkaar de bal toespelen, zodat we ooit, terugkijkend, de balans kunnen opmaken en samen trots kunnen zijn op ons partnership.  Wij zijn Heerenveen.” Adrie Achterberg | Founder van Moofpeople Payroll Solutions.

Je belt met Moofpeople..

Voor alles wat direct of indirect raakt aan het ontzorgen op het gebied van werkgeverschap. Populair genoemd (in de volksmond zeg maar): payrolling. Waarbij het in de kern draait om:

  • Uitbesteden van het werkgeverschap door opdrachtgevers aan Moofpeople;
  • Arbeidscontractbeheer, salarisverwerking en ziekteverzuimbeheersing;
  • Aanpalende HR issues, zoals: arbeidsvoorwaardenbeleid, mobiliteitsoplossingen en advisering rond loonkostensubsidies, scholingstrajecten en de inzet van kennismigranten.

Bij Moof zijn ze deskundig, duidelijk, dienstbaar en duurzaam!

Moofpeople; opmerkelijk waardenvol.

Menselijk. Overtreffend. Ondernemend. Fideel.

Terug naar overzicht