Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner

Partner

Heb jij lef en wil je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal? Ga dan met ons dit avontuur aan.

Waarom zou je partner worden?

sc Heerenveen Vrouwen doet vanaf het eerste uur mee in de eredivisie en kent al amateurvoetbal voor vrouwen sinds de jaren zeventig. We hebben een roerig instabiel verleden en hebben tegelijk gewerkt met grote namen in het vrouwenvoetbal. Je kan in ieder geval zeggen dat we ‘trochsetters’ (doorzetters) zijn, dat is de instelling die we willen en tegelijkertijd gunnen we onszelf ook wat stabiliteit.

We hebben een ambitie uitgesproken en daar horen een aantal doelen bij. Zo willen we graag professionaliseren en groeien op het veld en buiten het veld. Stabiliteit creëren op veel vlakken; financieel, organisatorisch en zorgen voor continuïteit. Het afgelopen seizoen hebben wij veel stappen gezet. We hebben een prachtige loge in het Abe Lenstra Stadion, twee mooie partners verwelkomd, arbeidscontracten afgesloten met speelsters, als eerste een eigen speelstersbus, meerjarige contracten afgesloten met speelsters, partners en sponsoren, het bestuur compleet gekregen, onze eigen site en zijn we stap voor stap de organisatie aan het neerzetten. Hier zijn we best trots op! Als partner lever je een grote bijdrage aan onze ambitie en doelen. Dat gaat niet alleen over vrouwenvoetbal, maar ook over gelijke kansen voor iedereen.

Er is veel gedaan en nog veel te doen.

Wat houdt partner zijn in?

Wij zijn op zoek naar organisaties die partner van ons willen worden. Als partner help je ons natuurlijk met een gezonde geldstroom, maar het gaat verder. We willen namelijk partnership, een organisatie die met ons het avontuur wil aangaan. Een relatie waarin we gebruik maken van elkaars talenten, denkkracht en netwerk. Ons bestuur bestaat ook vrijwilligers, waar ook talent, denkkracht en een netwerk achter zit. We kunnen dus veel meer bieden dan alleen voetbal. We willen deze groep partners ook overzichtelijk houden om een paar redenen. Onze speelsters werken op dit moment nog parttime bij ons, de meesten volgen nog een opleiding of hebben er nog een baan naast en we werken met vrijwilligers. We kunnen dus niet onbeperkt toezeggingen doen, want we willen wel graag waarmaken wat we afspreken. Een andere reden is dat we van onze groep partners ook een team willen maken, waarin we elkaar verder willen helpen.

We maken met onze partners afspraken op maat. Het begint met luisteren naar je drijfveren en wensen. Daarna gaan samen op zoek naar mogelijkheden die daarbij passen. Natuurlijk bieden we ook ‘de standaard’ zaken die bij voetbal horen, maar we kijken graag verder dan dat.

Heb je belangstelling of wil je meer weten vul dan onderstaand formulier in, mail of bel met onze voorzitter Jessica Roosenburg.