sc Heerenveen
sc Heerenveen
sc Heerenveen
sc Heerenveen
sc Heerenveen
sc Heerenveen
sc Heerenveen
sc Heerenveen
sc Heerenveen
sc Heerenveen

sc Heerenveen

Eén met Heerenveen.

Waarom willen jullie onze partner zijn?

“Sinds de oprichting van de vrouweneredivisie in het seizoen 2007/2008 is sc Heerenveen betrokken bij de sc Heerenveen Vrouwen. Wij zijn trots om als partner bij te kunnen dragen aan het verder professionaliseren van het vrouwenvoetbal. We dragen de vrouwen dan ook een warm hart toe.” Martin Koopman | Commercieel manager bij sc Heerenveen.

“We gunnen het vrouwenvoetbal verdere professionalisering. En wensen een positieve ontwikkeling van de eredivisie en dat er steeds meer landelijke aandacht voor de vrouwen komt.

Net als bij de mannen staan de vrouwen van sc Heerenveen voor het ontwikkelen van toptalent.

Dat hebben ze met oud-speelsters als Vivianne Miedema, Sherida Spitse, Lieke Martens en Shanice van de Sanden al meerdere keren bewezen. Lef, talent ontwikkelen en ambitie; dit sluit uitstekend aan bij de kernwaarden van sc Heerenveen.”

Je belt met sc Heerenveen..

wanneer je betrokken wilt zijn bij deze mooie club als fan, sponsor of vrijwilliger.

Missie: Waar ze voor staan?
sc Heerenveen is een betaald voetbalorganisatie op het hoogste niveau in Nederland. De club heeft de ambities om met zelf opgeleide en gescoute spelers in de eredivisie mee te doen om de plaatsen zes tot en met negen en in het nationale bekertoernooi minimaal te reiken tot de kwartfinales. Met de Friese identiteit en attractief voetbal onderscheidt en positioneert de club zich in het voetballandschap. Daarmee wil sc Heerenveen de bindende voetbalfactor zijn voor mensen en organisaties uit heel Nederland en een bijdrage leveren aan de regio en de maatschappij, met aandacht voor duurzaamheid.

Visie: Waar ze voor gaan?
sc Heerenveen wil een toegevoegde waarde zijn voor de voetbalsupporter uit Friesland en daarbuiten. Zij willen de behoefte van mensen vervullen ergens bij te horen en dat generatie op generatie overbrengen. Mensen moeten het unieke ‘sc Heerenveen-gevoel’ niet alleen op wedstrijddagen ervaren, maar 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Om dat gevoel te bevestigen wil sc Heerenveen dat iedereen die de club een warm hart toedraagt eens in de twee weken met een voldaan gevoel het Abe Lenstra stadion verlaat. Supporters, sponsoren/partners, vrijwilligers, medewerkers, trainers en spelers moeten gedurende de hele week uitkijken naar het volgende duel van hun sc Heerenveen.

*passage uit het strategisch plan Mei-inoar foarút.

De kernwaarden van sc Heerenveen:

Friese mentaliteit. Betrokkenheid. Lef.
Talent ontwikkelen. Ambitie.

Terug naar overzicht