Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

Sponsor

Heb jij lef en wil je een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal? Ga dan met ons dit avontuur aan.

Waarom zou je partner of sponsor worden?

Wist je dat sc Heerenveen Vrouwen al vanaf het eerste uur meedoet in de eredivisie? Het is best bijzonder dat onze Leeuwinnen het zo goed doen, het meisjesvoetbal de afgelopen jaren groeit als kool en qua aandacht voor de Eredivisie Vrouwen nog veel te winnen is. Waar zit dat toch in? Het is een feit dat veel Leeuwinnen voetballen in het buitenland, blijkbaar zijn we nog niet ver genoeg om ze in Nederland te houden. De landen om ons heen lijken zich op veel vlakken sneller te ontwikkelen. Clubs die bestaan uit mannen en vrouwen, meer financiële armslag hebben, betaalde krachten en de vrouwen hoeven alleen maar met de sport bezig te zijn. Dat is bij ons andere koek. Onze organisatie wordt gedreven door deskundige vrijwilligers. Bij ons gaan alle financiële middelen naar het voetbal. Onze eredivisie vrouwen werken of leren er nog naast. En heus. we worden er niet minder van.

Nee hoor, het maakt ons ook weerbaar, slagvaardig, oplossingsgericht en ook hecht.

We willen alleen heel graag de aansluiting houden bij de grote clubs en dan is stilstaan geen optie. Het is belangrijk om aantrekkelijk te zijn en blijven voor speelsters. Wie is de trainer? Hoe kan ik me ontwikkelen? Met welke namen sta ik op het veld? Kan ik genoeg verdienen om er (deels) van te leven? Hoe is de huisvesting geregeld? Is er vervoer? Hoe ziet het complex eruit? Zijn er trainingskampen? En zo zijn er nog veel meer overwegingen die meespelen. Onze uitdaging is om op alle vlakken te professionaliseren, te continueren, stabiliteit te brengen en te blijven groeien. En dat samen en met plezier!

Klinkt als topsport of niet?

Gelukkig beweegt alles de goede kant uit, maar we zijn er nog niet! We hebben een roerig instabiel verleden en hebben tegelijk gewerkt met grote namen in het vrouwenvoetbal. Je kan in ieder geval zeggen dat we ’trochsetters’ (doorzetters) zijn, dat is de instelling die we willen en tegelijkertijd gunnen we onszelf ook wat stabiliteit. We hebben een ambitie uitgesproken en daar horen een aantal doelen bij. Zo willen we graag professionaliseren en groeien op het veld en buiten het veld. Stabiliteit creëren op veel vlakken; financieel, organisatorisch en zorgen voor continuïteit. Het afgelopen seizoen hebben wij veel stappen gezet. We hebben een prachtige loge in het Abe Lenstra Stadion, twee mooie partners verwelkomd, arbeidscontracten afgesloten met speelsters, als eerste een eigen speelstersbus, meerjarige contracten afgesloten met speelsters, partners en sponsoren, het bestuur compleet gekregen, onze eigen site en zijn we stap voor stap de organisatie aan het neerzetten. Hier zijn we best trots op! Als partner/sponsor lever je een grote bijdrage aan onze ambitie en doelen.

Dat gaat niet alleen over vrouwenvoetbal, maar ook over gelijke kansen voor iedereen.

Wat houdt partner zijn in?

Wij zijn op zoek naar organisaties die partner van ons willen worden. Als partner help je ons natuurlijk met een gezonde geldstroom, maar het gaat verder. We willen namelijk partnership, een organisatie die met ons het avontuur wil aangaan. Een relatie waarin we gebruik maken van elkaars talenten, denkkracht en netwerk. Ons bestuur bestaat uit vrijwilligers, waar ook talent, denkkracht en een netwerk achter zit. We kunnen dus veel meer bieden dan alleen voetbal. We maken met onze partners afspraken op maat. Het begint met luisteren naar je drijfveren en wensen. Daarna gaan we samen op zoek naar mogelijkheden die daarbij passen. Natuurlijk bieden we ook ‘de standaard’ zaken die bij voetbal horen, maar we kijken graag verder dan dat.

Welke opties zijn er voor een sponsor?

Is partner worden net een brug te ver, dan kan je ervoor kiezen om sponsor te worden. We werken in de basis met vier verschillende sponsorpakketten, we kennen nu:

Dit is een vertrekpunt, natuurlijk is er ruimte om het op bepaalde punten maatwerk te maken. Immers niet iedereen heeft hetzelfde bedrijf, is op dezelfde plek, is even groot, heeft hetzelfde bedrag te besteden of hetzelfde doel met sponsoring. We willen je bedrijf graag leren kennen. Onze vrijwilligers zijn meer dan alleen vrijwilligers, een aantal zijn ook ondernemer. Zij kennen de meeste vraagstukken dus ook. Dat praat toch net wat anders. Wil je meer dan € 10.000,- besteden dan gaan we volledig voor maatwerk.

We willen samen met onze sponsoren graag een waardevol netwerk creëren.
Wil je ons helpen? Vul onderstaand formulier in of bel/mail met Jonathan de Man (06 4375 6087).