Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor
Sponsor

Sponsor

Sponsor worden bij ons, betekent meegaan op reis.

Waarom zou je sponsor worden?

Wist je dat sc Heerenveen Vrouwen al vanaf het eerste uur meedoet in de eredivisie? Het is best bijzonder dat onze Leeuwinnen het zo goed doen, het meisjesvoetbal de afgelopen jaren groeit als kool en qua aandacht voor de Eredivisie Vrouwen nog veel te winnen is. Waar zit dat toch in? Het is een feit dat veel Leeuwinnen voetballen in het buitenland, blijkbaar zijn we nog niet ver genoeg om ze in Nederland te houden. De landen om ons heen lijken zich op veel vlakken sneller te ontwikkelen. Clubs die bestaan uit mannen en vrouwen, meer financiële armslag hebben, betaalde krachten en de vrouwen hoeven alleen maar met de sport bezig te zijn. Dat is bij ons andere koek. Onze organisatie wordt gedreven door deskundige vrijwilligers. Bij ons gaan alle financiële middelen naar het voetbal. Onze eredivisie vrouwen werken of leren er nog naast. En heus. we worden er niet minder van.

Nee hoor, het maakt ons ook weerbaar, slagvaardig, oplossingsgericht en ook hecht.

We willen alleen heel graag de aansluiting houden bij de grote clubs en dan is stilstaan geen optie. Het is belangrijk om aantrekkelijk te zijn en blijven voor speelsters. Wie is de trainer? Hoe kan ik me ontwikkelen? Met welke namen sta ik op het veld? Kan ik genoeg verdienen om er (deels) van te leven? Hoe is de huisvesting geregeld? Is er vervoer? Hoe ziet het complex eruit? Zijn er trainingskampen? En zo zijn er nog veel meer overwegingen die meespelen. Onze uitdaging is om op alle vlakken te professionaliseren, te continueren, stabiliteit te brengen en te blijven groeien. En dat samen en met plezier!

Klinkt als topsport of niet?

Gelukkig beweegt alles de goede kant uit, maar we zijn er nog niet! Om onze ambities waar te maken, kunnen we alle sponsoring gebruiken.

Hoe ziet dat eruit?

We werken in de basis met drie verschillende sponsorpakketten, we kennen nu:

  • Brons – € 5.000,-
  • Zilver – € 7.500,-
  • Goud – € 10.000,-

Dit is een vertrekpunt en natuurlijk is er ruimte om het op bepaalde punten af te stemmen. Immers niet iedereen heeft hetzelfde bedrijf, is op dezelfde plek, is even groot, heeft hetzelfde bedrag te besteden of hetzelfde doel met sponsoring. We willen je bedrijf graag leren kennen. Onze vrijwilligers zijn meer dan alleen vrijwilligers, een aantal zijn ook ondernemer. Zij kennen de meeste vraagstukken dus ook. Dat praat toch net wat anders. Wil je meer dan € 10.000,- besteden dan gaan we volledig voor maatwerk.

Heb je belangstelling of wil je meer weten vul dan onderstaand formulier in, mail of bel met Yde Vrieswijk.