Spreker
Spreker
Spreker
Spreker
Spreker
Spreker
Spreker
Spreker
Spreker
Spreker

Spreker

Wil jij horen wat er achter de schermen gebeurd?

Jessica Roosenburg

Jessica is sinds november 2019 onze bevlogen voorzitter. In het dagelijks leven is zij mede-eigenaar van Connection Company en Arena Company. Organisatieontwikkeling, leiderschaps- en teamontwikkeling, gespreksleider en luisteren naar de stem van de klant is het kort gezegd wat ze doet of zoals ze zelf op haar linkedin schrijft:

Met een combinatie van ongemak en plezier help ik organisaties in beweging!

Voor haar is deze rol een leerzame uitdaging die ze weloverwogen heeft aangenomen. Aan enthousiasme geen gebrek aan tijd soms wel, want naast haar werk en gezin heeft ze de rol als voorzitter als vrijwilliger op zich genomen. Jessica wordt naast enthousiast getypeerd als no-nonsense, alert en relativerend. Ze komt graag ons verhaal vertellen en is vanuit haar achtergrond in staat de vertaalslag te maken naar organisaties.

Roeland ten Berge

Roeland is als hoofdtrainer met zijn vierde seizoen bezig bij sc Heerenveen Vrouwen. Voordat hij de overstap maakte naar het vrouwenvoetbal heeft hij eerst de nodige ervaring opgedaan als trainer/coach in het mannenvoetbal. Hij is begonnen als jeugdtrainer bij onder meer Go Ahead Eagles en daarna naar de top van het amateurvoetbal, hier werkte hij voor o.a. vv Berkum, Excelsior’31 en DVS’33.

Als trainer wil ik dat de training van vandaag de beste training is die ik ooit heb gegeven.

Naast zijn werk als trainer/coach is hij ook al ruim 20 jaar werkzaam voor de KNVB.  Op dit moment geeft hij daar de opleiding UEFA A. Het begeleiden en ontwikkelen van trainers geeft hem zoveel energie dat hij vanuit zijn eigen onderneming Football2improve nog ontwikkel- en reflectiedagen organiseert voor trainers. Mensen aan het denken zetten en zorgen dat ze een eigen visie ontwikkelen is één van zijn kwaliteiten. Hij vindt het fijn als hij mensen kan inspireren.

Investering

Verzorg je een event waar voor ons kansen liggen om sponsors aan ons te binden dan komen we graag voor niets vertellen. Zoek je kennis of inspiratie voor collega’s/medewerkers dan spreken we een bedrag met je af. Dit bedrag komt volledig ten gunste van de sc Heerenveen Vrouwen.

Interesse? Bel/mail gerust met Lutske kroes voor een vrijblijvend voorstel.