TOTO
TOTO
TOTO
TOTO
TOTO
TOTO
TOTO
TOTO
TOTO
TOTO

TOTO

Zet in en win!

Waarom sponsoren jullie ons?

TOTO is in 1956 opgericht door de KNVB, met als doel om extra inkomsten te genereren voor het voetbal. We zijn al vanaf ons begin zo verbonden met het voetbal, een partnership met topclubs zoals sc Heerenveen Vrouwen voelde dan ook heel logisch voor ons. Het vrouwenvoetbal maakt een grote ontwikkeling door, dat geldt ook voor de Vrouwen Eredivisie. En de ambities zijn groot, die willen we graag ondersteunen. Voor TOTO levert het partnership een heel logische en zichtbare plek op zodat iedereen weet waar TOTO voor staat.

Wat biedt de TOTO?

TOTO is op dit moment de enige legale aanbieder van sportweddenschappen in Nederland. Dit is alleen voor volwassenen, je moet dus 18 jaar of ouder zijn om mee te mogen doen. We vinden het belangrijk om voor Nederlandse spelers een verantwoord aanbod van sportweddenschappen aan te bieden. We nemen verschillende maatregelen om ervoor te zorgen dat meedoen met TOTO een spelletje blijft.

Waar staat de TOTO voor:

Onder kernwaarden zijn S.P.O.R.T. en staan voor Samen, Passie, Ondernemend, Resultaatgericht en Transparant. Wat dat betreft zijn we vergelijkbaar met een voetbalteam. We houden zelf ook veel van voetbal en andere sporten. Wist je trouwens we dat jaarlijks een groot deel van onze opbrengst aan de Nederlandse sport geven? Vorig jaar gaven we ruim 46 miljoen euro aan de Nederlandse sport.

Wij gunnen het vrouwenvoetbal vooral heel veel, hele mooie voetbalwedstrijden waar heel Nederland van geniet.

Terug naar overzicht