Univé
Univé
Univé
Univé
Univé
Univé
Univé
Univé
Univé
Univé

Univé

Waarom sponsoren jullie ons?

Univé is Supporter van Sport. Als Supporter van Sport vinden we sporten en bewegen belangrijk. Om gezond te blijven, je goed te voelen en mensen te leren kennen is bewegen belangrijk voor ons allemaal. Met Supporter van Sport laat Univé zien wat er in het hart van de samenleving speelt. Van topsport tot breedtesport, van verenigingen tot evenementen. Wij steunen daarom het team sc Heerenveen Vrouwen.

Het is een elftal met veel talenten, met topsporters die plezier hebben in wat ze doen en samen de top willen bereiken. Univé steunt met Supporter van Sport dit team in het bereiken van hun ambities.

Wanneer bel je met Univé?

Univé biedt diensten en producten aan die ongewenste risico’s voorkomen en gevolgen beperken. Univé wil zekerheid organiseren samen met hun leden. Dit doen zij op het gebied van: gezondheid, vrije tijd, vervoer, huis, recht, nabestaanden, bedrijfsactiviteiten en -middelen, personeel en inkomen.

De merkwaarden van Univé zijn:

Univé wil als coöperatie samen met haar leden structureel bouwen aan de coöperatie, onze producten en diensten. Ze hebben geen winstoogmerk, ze richten zich op voorkomen, beperken en dan pas verzekeren: ‘Daar plukt ú de vruchten van’. Univé wil daarmee iets teruggeven aan de samenleving. Hun merkwaarden zijn dan ook:

  • Samen; Wij bundelen onze krachten en delen risico’s.
  • Dichtbij; Wij staan letterlijk én figuurlijk dichtbij onze klanten: van Univé app tot ruim 110 winkels in het land.
  • Doen; We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Wij zijn altijd gericht op het vinden van een oplossing.

Vrouwenvoetbal is een sterk groeiende sport in Nederland, we helpen sc Heerenveen Vrouwen graag bij de professionalisering van het team en de sport.

 

Terug naar overzicht