Verdonk Advocaten
Verdonk Advocaten
Verdonk Advocaten
Verdonk Advocaten
Verdonk Advocaten
Verdonk Advocaten
Verdonk Advocaten
Verdonk Advocaten
Verdonk Advocaten
Verdonk Advocaten

Verdonk Advocaten

Wij richten ons op zakelijke en particuliere dienstverlening. Elke advocaat is gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden.

Waarom sponsoren jullie ons?

“Het vrouwenvoetbal, zowel internationaal als in Heerenveen, volgen wij al enige tijd. Eind april 2019 werden wij van het ene op het andere moment intensief betrokken bij sc Heerenveen Vrouwen, nadat bleek dat de voormalige stichting financieel gezien de eindjes niet meer aan elkaar kon knopen. Samen met een aantal andere partijen hebben wij een reddingsplan opgezet. Vanuit ons kantoor was ik benoemd tot kwartiermaker om zo de voorbereidingen, de uitwerking en de begeleiding te verzorgen. Ik ben daardoor nog enthousiaster geworden over de sc Heerenveen Vrouwen. Vooral de intrinsiek gemotiveerde sympathieke mensen en de sfeer in en om het team, van speelsters en staf tot aan de vrijwilligers, heeft ons tot een sponsorovereenkomst gebracht. Voor ons kantoor leuke naamsbekendheid, maar ook gezamenlijk proberen het vrouwenvoetbal in Heerenveen naar een hoger plan te tillen. Het heeft ons veel plezier en (sportief) vermaak gebracht en ook een groter, warm en interessant netwerk van gelijkgestemden die in teamverband hetzelfde doel voor de sc Heerenveen Vrouwen nastreven.” Bjernt van Popta | Partner en advocaat bij Verdonk Advocaten & Mediators

“Wij gunnen jullie verdere professionalisering, een stabiele toekomst met attractief voetbal met af en toe een mooie prijs.”

Met andere woorden; een goede basis om te komen tot een volledige integratie met sc Heerenveen.

Wanneer bel je met Verdonk Advocaten & Mediators?

Heb je als particulier of ondernemer juridisch advies nodig of wil je even sparren dan is er reden om te bellen. Je kan tijdens de kosteloze inloopspreekuren ook langskomen. Daarnaast is mediation bij Verdonk ook een belangrijke tak van sport. Mediation wordt ingezet bij het vinden van een oplossing in een geschil, dit kan zowel een particulier als zakelijk geschil zijn.

Hoe is Verdonk Advocaten & Mediators te typeren?

Betrouwbaar. Deskundig. Oplossingsgericht. Resultaatsgericht. Integer.

Terug naar overzicht