Webwijs
Webwijs
Webwijs
Webwijs
Webwijs
Webwijs
Webwijs
Webwijs
Webwijs
Webwijs

Webwijs

Online op karakter.

.. zonder hen, geen prachtige website.

Waarom willen jullie graag onze sponsor zijn?

“De passie die er bij de sc Heerenveen Vrouwen vanaf spat is voor ons de nummer één reden dat we een trotse sponsor zijn. Niet alleen de speelsters, maar het hele team. De staf, het bestuur: ze werken allemaal met dezelfde toewijding en passie aan het grotere doel. Dat inspireert ons! Daarnaast dragen we graag een steentje bij aan het vrouwenvoetbal in Nederland.” Boyd Vervat | Directeur en eigenaar van Webwijs.

“We zouden zo graag zien dat de speelsters een goede boterham kunnen verdienen met hun sport. Dan kan de sport echt centraal staan, wat de kwaliteit alleen maar ten goede kan komen.

Ook zouden we zo graag zien dat de sport het aanzien krijgt dat het verdient.

Zo vinden we het nu bijvoorbeeld prachtig dat de sc Heerenveen Vrouwen straks ook op Fox Sports worden uitgezonden!”

Wanneer bel je met Webwijs?

Je mag Webwijs bellen als je zin hebt om samen te werken met een leuk en vakkundig team! Webwijs bouwt websites, campagnes en webshops vanuit een sterke strategische basis. Zij spotten de online kansen voor hun klanten en helpen jou om te scoren. Ze zijn persoonlijk, strategisch en een tikje eigenwijs.

Waar gaat Webwijs voor:

Wij doen er elke dag alles aan om de allerbeste te zijn.

Dit doen we door op een persoonlijke manier samen te werken met onze klanten en door altijd eerlijk te zijn. Net als een voetbaltrainer betekent dit dat we soms streng moeten zijn en dat mag soms best voor wrijving zorgen, maar altijd met het gezamenlijke doel voor ogen. Winnen! Online marketing en webbouw is ook topsport. Het wordt het gelukkig gemakkelijker als je in een leuk team zit. Je moet er namelijk veel voor over hebben om de beste te zijn.

Sport, de belangrijkste bijzaak in het leven.

Terug naar overzicht