Team 10 – Tess
Team 10 – Tess
Team 10 – Tess
Team 10 – Tess
Team 10 – Tess
Team 10 – Tess
Team 10 – Tess
Team 10 – Tess
Team 10 – Tess
Team 10 – Tess

Team 10 – Tess

Er is door Team 10 – Tess al € 362,00 opgehaald.

362,44,-

Hey,

Wat leuk dat je op onze site bent! Wij zijn Manouk, Anna, Sanne Anouk & Tess.

Wij vinden het leuk dat je ons wilt helpen om het verschil te maken in het vrouwenvoetbal. We hebben dromen en willen het vrouwenvoetbal graag een stap verder helpen. Dat is nu even spannend, maar we zouden geen topsporters zijn en geen topsporters kunnen worden als we niet weten wat doorzetten betekent. Op 1 juni gaan we daarom met elkaar 150 km lopen, lees hier waarom we dat doen.

Wil jij graag je steentje bijdragen aan ons team en aan het bestaan van de sc Heerenveen vrouwen, kijk dan hieronder! We hebben verschillende mogelijkheden op een rijtje gezet om geld op te halen voor onze droom. Voor vragen contact ons via ons eigen Instagram-account.

Wij hebben jullie hulp hard nodig!

Naam op ons shirt tijdens de Cashtafette | € afhankelijk hoe groot 
Op 1 juni hebben wij een speciaal shirt aan waar de sponsoren op staan maar jij kunt hier ook bij staan. Op de voorkant van ons shirt hebben we alle ruimte om een bedrijf, jouw naam of een logo te drukken en te laten zien! Via ons Instagram-account kunt je vragen naar de mogelijkheden!

Persoonlijke boodschap | € 15,-
Is er iemand in je omgeving die een persoonlijke boodschap verdient. Een aanmoediging, een dank je wel, een sorry, een grappige waarschuwing, een felicitatie of een mooi compliment dan maken wij graag een mooi filmpje voor je. Je bepaalt natuurlijk zelf de tekst en wij maken hier iets moois van. Je krijgt het filmpje via de app, dus je kan het doorzetten wanneer jij wilt.

Een bal met handtekeningen | € 35,- inclusief verzendkosten
Wij kopen een bal en vullen deze met handtekeningen van onze eerste selectie. Je kan er iemand anders of jezelf blij mee maken. Wie weet wat deze bal in de toekomst waard is, want misschien staat er wel een handtekening tussen van de nieuwe Lieke Martens, Sharida Spitse, Vivianne Miedema of Shanice van de Sanden. Dit gaan we ontdekken als we blijven bestaan.

Een wedstrijdshirt met handtekening | € 75,- inclusief verzendkosten
Merchandise is in het vrouwenvoetbal nog niet zo vanzelfsprekend, ook dit veranderd langzaam. Met een wedstrijdshirt gevuld met handtekening kan je iemand anders of jezelf blij maken. Ook hiervan weten we niet wat de waarde in de toekomst is. We leveren best wat speelsters aan de nationale teams, het is afwachten wie een echte Leeuwin gaat worden.

Een wedstrijdshirt met een persoonlijke boodschap | € 75,- inclusief verzendkosten
Wil je het shirt persoonlijk maken, laat dan weten welke boodschap kunnen we noteren en van wie.

Onderzetters | € 16,- inclusief verzendkosten
Wij zetten onze schouders onder sc Heerenveen Vrouwen. Bestel vier onderzetters in de vorm van een voetbal.

Kaarten | € 16,- inclusief verzendkosten
Een set fotokaarten van onze eerste selectie met handtekeningen.

15 minuten FaceTimen | € 50,-
Eén van de dingen die leuk is aan het vrouwenvoetbal is dat wij lekker dichtbij zijn. Vind je het leuk om een vraag te stellen, iemand te verrassen ga dan voor een live gesprek!

Een online work-out van 20 minuten door een van ons | € 25,- 
Nu iedereen weer wat meer kan doen merk je natuurlijk dat de conditie wat minder is geworden. Wil je weer wat kracht of conditie opbouwen? Daag jezelf of een ander dan uit met een online work-out door een van ons gegeven!

Instagram-account

 

Als je ons team tijdens de Cashtafette sponsort, omdat je een van onze teamleden kent, maar je wilt eigenlijk een shirt/handtekening van iemand anders. Geen probleem natuurlijk, geef dit aan in het formulier en wij gaan het regelen.

Terug naar teams

Doneer aan Team 10 – Tess