Team 7 – Charetha
Team 7 – Charetha
Team 7 – Charetha
Team 7 – Charetha
Team 7 – Charetha
Team 7 – Charetha
Team 7 – Charetha
Team 7 – Charetha
Team 7 – Charetha
Team 7 – Charetha

Team 7 – Charetha

Er is door Team 7 – Charetha al € 1.092,00 opgehaald.

1092,82,-

Hey,

Wat leuk dat je op onze site bent! Wij zijn Charetha, Sanne, Roos en Floorke,

Wij vinden het leuk dat je ons wilt helpen om het verschil te maken in het vrouwenvoetbal. We hebben dromen en willen het vrouwenvoetbal graag een stap verder helpen. Dat is nu even spannend, maar we zouden geen topsporters zijn en geen topsporters kunnen worden als we niet weten wat doorzetten betekent. op 1 juni gaan we met elkaar 150 km lopen, lees hier waarom we dat doen.

Persoonlijke boodschap | € 15,-
Is er iemand in je omgeving die een persoonlijke boodschap verdient. Een aanmoediging, een dank je wel, een sorry, een grappige waarschuwing, een felicitatie of een mooi compliment dan maken wij graag een mooi filmpje voor je. Je bepaalt natuurlijk zelf de tekst en wij maken hier iets moois van. Je krijgt het filmpje via de app, dus je kan het doorzetten wanneer jij wilt.

Een bal met handtekeningen | € 35,- inclusief verzendkosten
Wij kopen een bal en vullen deze met handtekeningen van onze eerste selectie. Je kan er iemand anders of jezelf blij mee maken. Wie weet wat deze bal in de toekomst waard is, want misschien staat er wel een handtekening tussen van de nieuwe Lieke Martens, Sharida Spitse, Vivianne Miedema of Shanice van de Sanden. Dit gaan we ontdekken als we blijven bestaan.

Een wedstrijdshirt met handtekening | € 75,- inclusief verzendkosten
Merchandise is in het vrouwenvoetbal nog niet zo vanzelfsprekend, ook dit veranderd langzaam. Met een wedstrijdshirt gevuld met handtekening kan je iemand anders of jezelf blij maken. Ook hiervan weten we niet wat de waarde in de toekomst is. We leveren best wat speelsters aan de nationale teams, het is afwachten wie een echte Leeuwin gaat worden.

Een wedstrijdshirt met een persoonlijke boodschap | € 75,- inclusief verzendkosten
Wil je het shirt persoonlijk maken, laat dan weten welke boodschap kunnen we noteren en van wie.

Onderzetters | € 16,- inclusief verzendkosten
Wij zetten onze schouders onder sc Heerenveen Vrouwen. Bestel vier onderzetters in de vorm van een voetbal.

Kaarten | € 16,- inclusief verzendkosten
Een set fotokaarten van onze eerste selectie met handtekeningen.

15 minuten FaceTimen | € 50,-
Eén van de dingen die leuk is aan het vrouwenvoetbal is dat wij lekker dichtbij zijn. Vind je het leuk om een vraag te stellen, iemand te verrassen ga dan voor het live gesprek.

Als je een team sponsort, omdat je de speelsters kent, maar je wilt eigenlijk een shirt van iemand anders. Geen probleem, geef dit aan in het formulier en wij gaan het regelen.

Helaas! Het formulier werd niet gevonden.

 

Terug naar teams

Doneer aan Team 7 – Charetha