Fenna
Fenna
Fenna
Fenna
Fenna
Fenna
Fenna
Fenna
Fenna
Fenna
Beloften

Fenna
Meijer

25
If you can dream it, you can do it!
Geboortedatum
07 februari 2003
Positie
Verdediging

Ik ben Fenna

Wat is je leukste voetbalervaring ooit?
Toen ik mijn eerste interland mocht spelen in het oranje shirt, dit was een prachtige ervaring. Maar mijn leukste voetbalervaring was toen ik op 22 januari met de selectie van het Nederlands Elftal onder de 18 naar Florida, Amerika mocht voor het USA Tournament.

Op welke voetbalmoment van jezelf ben je trots?
Natuurlijk heb ik genoten van alle interlands die ik heb mogen spelen in het oranje shirt en hopelijk nog veel meer interlands die komen gaan. Maar ik ben het meeste trots op het voetbalmoment in 2019 toen ik de overstap heb gemaakt van een amateurclub naar jong sc Heerenveen Vrouwen. En dat ik hier nu met veel plezier kan en mag voetballen om hopelijk uiteindelijk mijn grote dromen waar te kunnen maken.

Waar ben je goed in op het veld?
Ik ben rustig aan de bal, dus ik kan een goede opbouw verzorgen samen met het team. Ook heb ik goed spelinzicht (overzicht), heb ik een goede passing en ben ik fysiek sterk.

Wat wil je graag leren bij sc Heerenveen Vrouwen?
Ik wil mezelf graag blijven ontwikkelen door onder andere verdedigend sterker te worden om zo een betere voetbalster te worden en uiteindelijk de top te kunnen behalen.

 

Volg Fenna op Instagram