Stella
Stella
Stella
Stella
Stella
Stella
Stella
Stella
Stella
Stella
Beloften

Stella
Keun

33
Geboortedatum
29 april 2003
Positie
Verdediging

Ik ben Stella

Wat is je leukste voetbalervaring ooit?
Mijn leukste voetbalervaring was de eerste keer dat ik in een oranje shirt mogen spelen. Drie dagen met het team toewerken naar onze eerste echte oefeninterland. Het moment dat we op de wedstrijddag het veld op liepen samen met Duitsland en het volkslied mochten zingen, vergeet ik nooit meer.

Op welk voetbalmoment van jezelf ben je trots?
Natuurlijk ben ik trots op het feit dat ik in een oranje shirt heb mogen spelen en dat ik nu in een sc Heerenveen Vrouwen shirt mag spelen. Ik ben het meeste trots op het feit dat ik volledig terug ben gekomen van een zware blessure en nu weer met alle plezier kan en mag voetballen.

Waar ben je goed in op het veld?
Ik ben goed in het rustig vinden van voetbaloplossingen en ze daarna uit te voeren. Ook hou ik graag overzicht op het veld, waardoor ik goed vooruit kan verdedigen en ik daarna voor een snelle voorzet kan zorgen.

Wat wil je graag leren bij sc Heerenveen Vrouwen?
Ik wil me graag ontwikkelen bij sc Heerenveen Vrouwen op het gebied van achteruit verdedigen en het fel en fysiek ingrijpen. Ook zou ik graag koppend beter en sterker willen worden, zodat ik bij een corner een keer een bal erin kop en bij onze goal een tegendoelpunt kan voorkomen.