Justin
Justin
Justin
Justin
Justin
Justin
Justin
Justin
Justin
Justin
Eredivisie

Justin
Van der Dam

Geboortedatum
01 oktober 1995
Positie
Staf

Ik ben Justin

Hoe lang ben je al betrokken bij sc Heerenveen Vrouwen?
Ik ga dit seizoen mijn zesde seizoen in.

Wat maakt de rol van assistent/ keeperstrainer en videoanalist sc Heerenveen Vrouwen leuk?
Het begeleiden en ontwikkelen van een team en de individuele speler spreekt mij erg aan. Samen een richting bepalen en aan een doel werken en uiteindelijk behalen geeft mij enorme voldoening.

Wat is tot nu toe het mooiste moment geweest in je carrière bij sc Heerenveen Vrouwen?
Ik heb al veel mooie momenten mogen beleven. Om daar nu een mooiste moment uit te kiezen vind ik lastig. Elk jaar heb je weer een uniek team waarmee je mooie momenten beleeft.

Wat verwacht je van komend seizoen?
Ik verwacht dat wij weer zullen strijden om een plekje in de kampioenspoule. De ervaring van de laatste seizoenen zie je dat dit vaak op één punt of zelfs op doelsaldo wordt beslist. Wij moeten dus elke kans die we krijgen aangrijpen om ons te plaatsen

Wie is jouw voorbeeld en waarom?
Ik heb niet echt een voorbeeld. Ik kijk en analyseer graag voetbal. Ik kijk veel voetbal en analyseer veel wedstrijden. Van elke trainer neem je weer iets anders mee om uiteindelijk te komen tot je eigen visie/filosofie

Wat is het verschil tussen als trainer op het veld staan en als speler op het veld staan?
Voor mij niet zoveel. Ook tijdens de momenten dat ik als speler op het veld sta ben ik continue bezig met wat er op het veld gebeurt. Ik probeer dit over te brengen naar teamgenoten om zo het team te kunnen helpen.